ESC2018 Schlagerpinglan: Om ni inte fick tag i några biljetter till Eurovision Song Contest 2018 vid de första biljettsläppen så kommer det nu en ny chans då det sista stora biljettsläppet planeras att ske i morgon, den 5:e april kl. 11:00 CET.

Försäljningen sker som vanligt från den officiella samarbetspartnern blueticket.pt och det kommer att släppas biljetter till alla showerna, inkl. livesändningar, publikrep och juryrep. Mer info hittar ni på den officiella ESC-biljettsidan.

Är man intresserad av att se det svenska bidraget så är det biljetter till repetitionerna inför och livesändningen av den andra semifinalen den 10:e maj (och förhoppningsvis finalen den 12:e maj) som gäller. Lycka till!

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se