EstlandEstland valde ut sitt bidrag i Eurovision Song Contest genom den nationella uttagningen Eesti Laul 2018 som bestod av två semifinaler och en final. Vann gjorde till slut Elina Nechayeva med låten “La Forza“, som nu släppts i en officiell dance-remix, se nedan.

Lyssna på Estlands bidrag till Eurovision Song Contest 2018:
Bidrag / Artist: “La Forza”, Elina Nechayeva
Länkar: final-framträdandesemifinal-framträdandetext-videoOfficial Dance Remix
Låtskrivare: Mihkel Mattisen, Timo Vendt, Elina Nechayeva, Ksenia Kuchukova

Schlagerpinglan: Jag såg fram emot en danceremix av “La Forza” och hade en förhoppning om att trummorna på något magiskt sätt skulle väcka liv i låten och driva den framåt så att den blev lite mer intressant för sådana som mig, som uppfattar originalet som lite väl sövande. Remixen ska i alla fall inte beskyllas för att vara sövande, men det blev inte heller den underbara uptempoversion jag tänkte mig, där de tar tillvara på de vackra melodislingorna och presenterar dem på ett tilltalande sätt. Det blir m.a.o. till att fortsätta att ge originalet fler chanser. Förr eller senare händer det kanske något. 😀

Mer om Estlands förberedelser inför ESC 2018 hittar ni här: “Estland i ESC 2018” medan länk-samlingen med de övriga utvalda bidragen (i olika versioner) finns här.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


10 kommentarer till “Estland 2018: Lyssna på den officiella dance-remixen av “La Forza””

 1. Micke

  Troligen det värsta jag hört i år 🙂 Får de ens betalt för det här? 🙂

 2. Adri

  Nej det här var det väl ändå ingen som hade bett om?

 3. Daniela

  Estlands bidrag fick inga bra poäng av Eurovisia heller och jag instämde i deras bedömning. Not my cup of Tea at all! Cezar gjorde ett fantastiskt pop opera för npgra pr sedan, han fick fina ord av Malena Ekman också 🙂 Men Estlands La Forza kommer inte i närheten av den! Hin är snygg, bär en dyrbar klänning så det var allt från mig.

 4. Daniela

  Hon

 5. Adri

  Daniela: Men Daniela… Estland är ju bäst!

  Hon kommer nog inte ha några problem att få en finalplats, och plats på vänstra spalten. Det är jag hyfsat säker på 🙂 Och om jag var domare hade hon hamnat ohotad etta 🙂 Det är det närmsta perfektion man kommer i årets tävling!

  Cezar flr några år sedan var lite för billig för min del. Han är jääääävligt talangfull, men hans talang var ju totalt bortslösad i den låten.

  Elina är årets starkaste röst, framträdandet är flawless och låten är riktigt high class 🙂

  Jag litar inte på De Eurovisia eller vad det heter nu… och är glad att jag inte ser på programmet om Elina dissas. För jag tycker de har rejäääääääält fel, och är övertygad om att de får fel i sin helhetsbedömning också.

  Denna remix var rejält kass dock. Usel som tusen.

 6. En polack

  Bättre än många remixar hittills tycker jag 🙂 Nu låter det som en låt man ska höra på gymmet! Två tummar upp 😉

 7. Daniela

  @Adri: nu ber jag om ursäkt i förskott om jag råkar säga för mycket: Adri du faller lite för hennes skönhet som du gjorde föra året för Frankrikes artist, får jag för mig! 😉 Hon är fin men hon sjunger falsk i vissa partier och låten är väldigt tunn för min del! Vi tycker olika och jag är inte kille så… 🙂 Min favorit är Yjana Terzi, om man ska tänka även på skönhet. 🙂 Jag tror inte att Estland kommer långt i år, verkligen inte, men vi får väl se!

 8. Adri

  Daniela: Nja, så simpel är jag faktiskt inte 😉 Frankrike var min favorit förra året 🙂 Ganska överlägset också. Och Alma är fruktansvärt fin också 🙂 Men det är inte relevant. Sen om du tycker den är tunn, synd för dig att du inte hör vad jag hör. Dock så håller jag inte med det minsta om att hon sjöng falskt. I mina ögon sjöng hon flawless 🙂

  Och med Estland i år, där är utseendet helt borta från mitt tänkande. Elina är inte oattraktiv, inte alls (och även om jag tyckte det hade jag inte skrivit det 🙂 ) men hon är inte “min typ”. Där är hennes ENORMA talang i fokus + den fantastiska låten såklart! Det är nåt med mixen opera+electronic som verkligen fungerar för mig 🙂

  Din favorit Grekland är min 36e plats. Låten fäster helt enkelt inte. Jag hade velat ha mer power. Den är så fruktansvärt kraftlös tycker jag. Tror dock det kan gå bra för den, men får jag bestämma blir det inte ens final.

  Ja, hur det går för Estland återstår att se. Oddsen talar för den, youtube talar för den, OGAE talar för den. Men man vet ju aldrig. Men jag har bara så svårt att se den misslyckas. Den ska inte kunna floppa.

 9. Daniela

  @Adri: då får vi hålla tummarna för var sin favorit och hoppas that they’ll make it to the Grande Finale! 🙂

 10. Micke

  @Daniela och Adri, varför inte göra som jag istället hålla tummarna för båda två? Både Grekland och Estland är på min topp sju där det ges betyget (9/10) 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se