Ungern TV-bolaget MTVA har i dag avslöjat namnen på de 30 bidrag (låttitlar, artister och låtskrivare) (av de 416 inkomna) som kommer att tävla i “A Dal 2019“, Ungerns nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2019.

Förutom startfältet så presenterades även programledarna, som visade sig vara Freddie (ESC 2016) och Bogi (A Dal 2013-2015), samt jurymedlemmarna Miklós Both, Lilla Vincze (ny), Misi Mezô och Feró Nagy. Det avslöjades även att uttagningen kommer att pågå i sex veckor på Duna TV, från första showen den 19:e januari till finalen den 23:e februari.

Här nedan hittar ni länkar till smakprov på låtarna via länkar till artisternas sidor på den officiella “A Dal”-sidan samt namnen på de utvalda bidragen, artisterna och låtskrivarna:

Ett av de tävlande bidragen i “A Dal 2019”:

La Mama Hotel“, Heatlie Dávid

Uppdaterat: Sammanställningen har nu uppdaterats och bidragen är fördelade i sina respektive deltävlingar.

De tävlande bidragen / artisterna / låtskrivarna i “A Dal 2019”:

Heat 1 – 19:e januari
Madár, repülj!“, Szekér Gergő
(Szekér Gergő)
Százszor visszajátszott“, Konyha – Badics Márk (trummor), Haller Dániel (elbas), Szepesi Mátyás (sång, gitarr)
(Szepesi Mátyás, Toldi Miklós, Haller Dániel, Badics Márk)
Someone who lives like this (Mondd miért)“, Váray László
(Váray László)
Frida“, Pátkai Rozina
(Pátkai Rozina, Fenyvesi Márton, Bán Zsófia)
Wasted (Elpazarolt)“, Hamar Barni
(Hamar Barni)
Lighthouse (Világítótorony)“, Berkes Olivér
(Berkes Olivér, Vígh Arnold, Molnár Tamás)
Kedves Világ!“, Antal Tímea feat Demko Gergő
(Antal Tímea, Szigyártó Johanna)
A remény hídjai“, Nomad – Juhász Marcell (sång), Jánosi Szabolcs (gitarr), Nagy Levente (bas), Mihalik Ábel (trummor)
(Jánosi Szabolcs, Juhász Marcell, Mihalik Ábel, Nagy Levente)
Hozzád bújnék“, Oláh Gergő
(Mészáros Gábor, Osztás Mária)
Ide várnak vissza“, DENIZ – Deniz (rap), Frimmel Jakab (keyboard), Kóródi Tamás (gitarr), Domonkos Gábor (bas), Orsovai Renáta (sång)
(Vámos András, Rizner Dénes)
Heat 2 – 26:e januari
Nyári zápor“, Acoustic Planet – Kölcsey Szabolcs, Zsombok Réka, Balázs Zsolt, Fábián Tamás
(Kölcsey Szabolcs)
Little bird“, Diana
(Rakonczai Viktor, Tamara Olorga)
Kulcs“, Fatal Error – Rimóczi Zsolt (sång), Balázs Mihály (keyboard), Rónai Dávid (gitarr), Joós Bence (gitarr), Kornyik Botond (elbas), Balázs Miklós (trummor)
(Balázs Mihály, Balázs Miklós, Rimóczi Zsolt, Rónai Dávid, Kornyik Botond, Joós Bence)
Csak 1 perc“, Gotthy
(Kovács Norbert, Gotthard Ádám)
You’re gonna rise (Fel fogsz emelkedni)“, Hajdu Klára
(Hajdu Klára, Szakonyi Milán)
La Mama Hotel“, Heatlie Dávid
(Turóczi Péter, Heatlie Dávid)
Roses (Rózsák)“, The Middletonz – Farshad Alebatool (rap), Fehér Holló Attila (solo, gitarr), Kállay-Saunders András (sång)
(Farshad Alebatool, Fehér Holló Attila, Kállay-Saunders András)
Ő“, The Sign – Czinke Dani (synth, sång), Czinke Máté (sång, kompgitarr), Török Dani (förstagitarr), Kollár Ábel (trummor), Szentpétery Mózes (elbas, sång)
(Czinke Máté Gábor)
Szótlanság“, Vavra Bence
(Csöndör László ‘Diaz’, Kozma Kata, Vavra Bence, Fodor Máté)
Incomplete (Tökéletlen)“, yesyes – Szabó Ádám (sång), Katona Tamás (trummor)
(Szabó Ádám, Danka Dávid ‘Walston’, Halász Péter)
Heat 3 – 2:a februari
Maradj még“, Kyra
(Fedor Kira)
Hazavágyom“, Leander Kills – Köteles Leander (sång, elbas), Czifra Miklós (gitarr), Vermes András (gitarr), Jankai Valentin (trummor)
(Köteles Leander)
Egyszer“, Mocsok 1 Kölykök – Pulius Tamás (sång, keyboard), Csekő Ádám (gitarr), LeMon (elbas), Molnár Kristóf (trummor), Horváth ‘Mocsok’ Geri Ambrus (synth)
(Pulius Tamás, Horváth Ádám, Molnár Kristóf, Csekő Ádám)
Run Baby Run“, Monyo Project – Monyo (sång, gitarr), Baba (sång), Fekecs Ákos (trummor), Lehner Áron (elbas), Solymosi Kata (keyboard)
(Molnár Endre, Molnár Edit)
Holnap“, Nagy Bogi
(Molnár Ferenc Caramel)
Az én apám“, Pápai Joci
(Pápai Joci, Molnár Ferenc Caramel)
Help Me Out of Here (Ki ment ki?)“, Petruska
(Petruska András)
Forró“, Ruby Harlem – Iván Szandra (sång, keyboard), Bille Gergő (flygelhorn), Eőry Ati (sång), Varga Nóri (trombon), Nagy Brigi (sång), Heilig Tamás (elbas), Kovács Réka (sång), Oláh Gábor (trummor)
(Heilig Tamás, Iván Szandra)
Barát“, Salvus – Pötörke Zoltán (sång, bas), Szabó Dániel (gitarr), Erdélyi Péter (gitarr), Kiss Gergely (trummor)
(Pötörke Zoltán, Erdélyi Péter, Kiss Gergely, Szabó Dániel)
Posztolj“, USNK – Filep Kund, Laskay Nimród
(Somogyvári Dániel, Márta Alex)
(Källa: mediaklikk.hua)

Uppdaterat: Lyssna på fullversionerna av A Dal 2019-bidragen här.

Schlagerpinglan: Redan nu kan man hitta ett flertal av de tävlande bidragens fullversioner på nätet, men så här långt har jag endast lyssnat på de små smakprov som presenterades på A Dal-sidan. Går man efter dem så var det främst fem bidrag som fångade mitt intresse och de var följande: “La Mama Hotel” med Heatlie Dávid, “Csak 1 perc” med Gotthy, “Incomplete (Tökéletlen)” med yesyes, “Frida” med Pátkai Rozina och “Barát” med Salvus.

Visserligen är smakproven inte så mycket att gå efter men alla 30 bidragen fick samma chans att göra ett intryck och resultatet blev som det blev. Jag återkommer med fullversionerna (samt en sammanställning av de många återvändande artisterna, t.ex. ESC-deltagarna Joci Pápai och András Kállay-Saunders) lite senare. På återseende. 😀

Mer om Ungerns förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Ungern i ESC 2019“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


27 kommentarer till “Ungern 2019: Lyssna på smakprov på “A Dal 2019”-bidragen”

 1. Micke

  Tänkte köra en liten ranking efter endast en lyssning på varje bidrag. Kul att kolla sen när man lyssnat lite mer hur många av dessa fem som verkligen håller. Det var 8-9 bidrag som jag tyckte lät bra. Bäst var då dessa fem varav en kändes ganska överlägsen:

  1. “Hazavágyom“, Leander Kills

  2. “Az én apám“, Pápai Joci
  3. “Frida“, Pátkai Rozina
  4. “Barát“, Salvus
  5. “Kedves Világ!“, Antal Tímea feat Demko Gergő

 2. Lukas

  Jag har redan upptäckt att tio av de trettio låtarna redan finns ute i sina fullängdsvarianter (det är alltså artisterna själva som lagt ut dem).

  Av dessa är det två stycken som fallit mig i smaken:

  “Kulcs” med Fatal Error. Inga större konstigheter här. Fortsätter vidare på den väg AWS banade ifjol. Ett underskattat drag att ha refrängen nästan instrumental. Oj vad jag diggar denna!

  “Roses” med The Middletonz. Den här chockar mig faktiskt. Börjar som en typisk feel-good-hit-of-the-summer-låt innan det helt plötsligt slängs in väldigt snabba rytmer och beats och snabbt rappande. Kul inslag! Jag blir inte alltid så klok på András, han verkar ju ha en tendens att kunna få ut väldigt mycket av väldigt lite.

  Utöver det, lät även Salvus “Barát” och Dávid Heatlie “La Mama Hotel” lockande. Och så får vi se vad Leander Kills har i kikaren denna gång.

  Jag kan i vart fall konstatera att årets upplaga av A Dal är riktigt starkt. Klår både Supernova och Eesti Laul i år med hästlängder.

 3. Micke

  Jag har i alla fall hittat en av de fem jag tyckte riktigt bra om i smakproven “Kulcs”, Fatal Error. Jisses jag tyckte den lät positiv men i sin fulla längd är den mycket mer än bara positiv. Älskar de instrumentala dominerande bitarna. Wow den här blir svårslagen i min bok för övriga bidrag

 4. Micke

  Se där! Ser nu att du Lukas precis som jag har hittat denna pärla 🙂

 5. Adri

  Ungern är ju ett av länderna som intresserar mig minst. Varför? Jo, på grund av deras fullkomligt bisarra röstningssystem?

  Nej, jag har inte förlåtit Ungern för deras behandling av ”Meggyfa”. Jag står för allt jag skrivit: med ett rättvist system hade den vunnit.

  Med det sagt, ”Viszlat nyar” var bra! 🙂

  Men, orden ovan låter ju positivt så kanske ska ge en chans. Hoppas för allt i världen det är bättre än Supernova 2019.

 6. Micke

  https://www.youtube.com/watch?v=r6GEqMZXCHE

  Är den i din stil Adri. Jag älskar den, vilket tydligen även Lukas gör. Främst de instrumentala delarna för min del

 7. Adri

  Oj… jag vet inte vad jag tyckte. Men första tre intrycken var mixade.

  Min första kommentar: vill man låta hård (vilket jag inte vet om dessa vill, men jag chansar fritt på det faktiskt), sjung inte på ungerska. Ungerska är alldeles för mycket av ett mysspråk för att fungera där. Det är som harcore gangsta rap på norska.

  Min andra kommentar: Jag är allergisk mot två stycken bandbeteenden. Det ena är när mer än en bandmedlem delar på micken… fasen vilka töntar som gör så. Tack och lov slapp jag det här. Men det andra slapp jag inte undan. Men jag är allergisk mot “hårografi” rent i allmänt, det spelar ingen roll om Eleni Foureira gör det för Cyperns räkning eller dessa dudes skulle göra det för Ungerns räkning, kan folk inte bara sluta piska sitt hår? Usch och fy.

  Ok… tillbaks till låten: språket är ju ett problem i denna genren. Men själva musiken i sig är… hyfsad. Alltså det bör ju finnas nåt bättre hoppas jag verkligen. Annars är Ungern döda för mig i år, för även om den var godkänd så ska det inte finnas på kartan att det var det bästa där. Dem sjunger ju knappt?

  2/5 – Acceptabel.

 8. Lukas

  @Adri

  Jag tror att skälet att jag och Micke fastnade för låten beror i mångt och mycket på att det är “vår” genre så att säga, då han och jag båda är rockrävar. (Sen kallas den hårografin du pratar om för “headbanging” inom hårdrocksvärlden…)

  Det kommer säkert finnas saker för dig med, så räkna inte ut Ungern bara för att din smak inte matchade min och Mickes. Det är förvisso mycket mer rockakter i Ungerns uttagning i år (antagligen pga AWS), men sen är de också knappast kända för att köra på samma grej två gånger om. Jag tror inte du behöver oroa dig.

 9. Adri

  Lukas: Jo, alltså jag är väldigt blandad i mina preferenser. AWS är kanske inte nåt som uttstrålar Adrian, men låten hamnade på topp 10-15 för mig ändå 🙂 Så jag är inte stängd, men just denna höll inte för mig 🙂

  Och sen vet jag att det heter headbanging, men jag skrev hårografi för jag är allergisk mot det i alla genrer, inte bara i hårdrocksvärlden 🙂

  Men jag hoppas jag hittar nåt i stil med “Meggyfa” (som juryn inte gör krokben för i år igen) 🙂

 10. Adri

  Okej nu har jag lyssnat runt. Har två favoriter, och sen en som möjligtvis blir en favorit när hela låten släpps – men som jag än så länge bara hört smakprov på 🙂

  Börjar med den som eventuellt blir en favorit när fullversionen släpps:

  • ”You’re gonna rise” – jag blev glad av detta smakprovet. Låten ger mig Disney-vibbar, men på rätt sätt. Den påminner om en av Disneys bästa låtar: ”Color of the wind” från Pocahontas. Hoppas fullversionen fortsätter på det spåret! 🙂

  Sen min tillfälliga silverplats:

  • ”Roses” – Här håller jag med Lukas rakt av. Lite svår låt dock. Och onödigt med ”She don’t give a fuck”. Jag är inte språkkonservativ. Gud nej. Tvärtom. Jag är en som kan bli fattig av en svärburk. Men i detta sammanhang är det onödigt för man måste ju bort den om den skickas. Men låten? Bra!

  Och så min tillfälliga guldmedalj i A Dal 2019:

  https://m.youtube.com/watch?v=2SHnJ71mV8k

 11. Lukas

  @Adri, jag är helt inne på din linje vad gäller svordomarna i “Roses”. Förutom att det inte hör hemma i Eurovision, så har jag alltid tyckt att det känns väldigt try-hard att ha med svordomar i en låt som inte efterlyser det. “Work up to it, man” om man säger så. Plus att om man ska visa vad man känner så brutalt ärligt så går det bra att göra det utan dem.

 12. Micke

  Det jag kan säga är att jag fått två klara favvisar hittills. En från Estland “Soovide puu“, Sandra Nurmsalu och en från Ungern “Kulcs“, Fatal Error. Sen är jag jädrigt taggad inför att höra fulla versionen av “Hazavágyom“, Leander Kills i Ungerns uttagning. Får grymt bra vibbar av halvminuten av den.

 13. Micke

  Tänker göra min första ESC 2019 TOPP 10:

  1. “Soovide puu“, Sandra Nurmsalu – ESTLAND

  2. “Kulcs“, Fatal Error – UNGERN

  3. “Hazavágyom“, Leander Kills – UNGERN
  (Helt och hållet magkänsla efter 30 sekunder. Kan gå hur som helst)

  4. “Storm“, Victor Crone – ESTLAND

  5. “Būšu tepat“, Līga Rīdere – LETTLAND

  6. “Kui isegi kaotan“, Grete Paia – ESTLAND
  (utan den bedrövliga dutt dutt synt versen hade den kämpat med de två i topp)

  7. “Az én apám“, Pápai Joci – UNGERN
  (Samma åsikt som om min trea)

  8. “Frida“, Pátkai Rozina – UNGERN
  (Samma åsikt som om min trea och sjua)

  9. “Pretty Little Liar“, Uku Suviste – ESTLAND

  10. “Tautasdziesma“, Dziļi Violets feat. Kozmens – LETTLAND

 14. Schlagerpinglan

  @Micke, Jag är inte riktigt redo att göra någon topp-tio (den kommer i ett enskilt inlägg när den mognat fram) men en topp-sex av bidrag som jag i nuläget gillar mer än de övriga kan jag få fram:

  1. “Tautasdziesma”, Dziļi Violets feat. Kozmens (Lettland)
  https://www.youtube.com/watch?v=TcKgR2A2E00

  2. “La Mama Hotel”, Heatlie Dávid (Ungern)
  https://www.youtube.com/watch?v=0X8toG1Bj80

  3. “Cold Love”, Kerli Kivilaan (Estland)
  https://www.youtube.com/watch?v=dvSNVSmqWWM

  4. “Incomplete”, yesyes (Ungern)
  https://www.youtube.com/watch?v=JDOlPSjl9Zw

  5. “Storm”, Victor Crone (Estland)
  https://www.youtube.com/watch?v=3_Udp_t-PSc

  6. “You make me so crazy”, Markus Riva (Lettland)
  https://www.youtube.com/watch?v=R837qZLFsXA
  (Brasklapp: Jag gillar artisten och låten men texten måste bytas ut, antingen till lettiska eller något hitte-på-språk så att det inte låter så klyschigt.)

 15. Micke

  @Pinglan, jag känner mig inte heller redo för en Topp 10 men jag tänkte. Fan kul att se längre fram hur dum man kommer att tänka att man var när man gjorde det 🙂

  Just nu funderar jag mest över vilka sekunder som varit de bästa hittills. Är det de 44 sekunderna mellan 0.46-1.30 hos “Hazavágyom“, Leander Kills. Eller är det de 30 sekunderna mellan 0.40-1.10 hos “Kulcs“, Fatal Error 🙂

  Anaratt du inte gillar någon av de två Pinglan. Men vem vet? Hon har överraskat förr 🙂

 16. Schlagerpinglan

  @Micke, 😀 Ja, dessa första listor ger ju ingen riktigt rättvis bild då det gäller att man lyssnat x antal gånger på rätt låt… men intressant är det. 😀

  Även om jag i grund och botten tror mig vara en pop/disco-person så älskar jag en riktigt bra rocklåt när den väl visar sig (t.ex. “Missä miehet ratsastaa” med Teräsbetoni från 2008 https://www.youtube.com/watch?v=a-nbF9dxbJ0 ) så kanske kommer jag att falla för någon av dina två alternativ med tiden… men för tillfället så står jag och väger (känner varken några starkare känslor för eller emot, men det lär visa sig förr eller senare. 😀 )

 17. Micke

  Får jag fråga en helt annan sak Pinglan. Du behöver inte göra någon större utläggning. Jag vet vad den här bloggen ska handla om och inte handla om.

  Du hade dock förstått min fråga om du känt mig som person och hur jag funkar. Jag är en knäppskalle men en sak ingen kan ta ifrån mig är att jag bryr mig.

  Tänker på något du berättade för ett tag sen. Jag hoppas bara att det känns bättre nu och att det är positiva vibbar runt allt

 18. Schlagerpinglan

  (@Micke, Efter att ha läst dina kommentarer i ett antal år nu så tror jag att jag har en relativt bra uppfattning av hur du är som person och att du har ett genuint intresse av / omtanke för dina medmänniskor. Därför gör jag nu en liten “avstickare” från det vanliga innehållet på bloggen och gör ett lite mer privat uttalande: Jag hoppas fortfarande på ett lyckligt slut men ibland ger vissar saker oväntade följder och då är det inte mycket man kan göra. Jag tackar för omtanken och hade hoppats att kunna ge ett positivt svar… men i nuläget så verkar det inte vara ett troligt alternativ. Tills vidare kommer jag dock att fortsätta blogga som vanligt, framtiden är det däremot ingen som vet något om men det gäller ju oss alla.)

  Uppdaterat: Jag vet att mitt bloggande inte var det du egentligen brydde dig om (det är ju relativt oväsentligt i det stora hela), utan det var mera ett svar på hur den omedelbara framtiden kommer att se ut.

 19. Micke

  @Pinglan, tack för svaret. Jag ska inte “snoka” mer min vän men jag hör att du förstår varför jag frågor och hur jag funkar. Tråkigt att höra om din nuvarande situation Pinglan. För det första ge aldrig upp. Ingenting är omöjligt. Ibland tar bara det omöjliga lite längre tid. För det andra vad du än gör isolera dig inte. Vi behöver alltid vänner som bryr sig runt om oss. Det gäller inte bara i positiva situationer utan än mer i negativa situationer. Att ha någon att öppna sig med lyfter Pinglan. Att isolera sig sänker. Hoppas du har koll. Jag hoppas givetvis att du kommer att fortsätta att blogga men det är ändå en liten grej i det hela. Än mer hoppas jag det ska vända för dig igen och att det positiva tar över dig igen från överstahårstrået till yttersta tånageln.

  Önskar dig allt det bästa och skickar med en varm kram från en medkännande människa och bloggvän

 20. Schlagerpinglan

  @Micke Tack… för både omtanken och de förmodligen väldigt bra råden som jag hoppas att jag kommer att kunna följa.

 21. Adri

  Det finns en låt som verkar vara ganska populär när jag kollar på Youtube-listor och så, men än verkar jag ensam på bloggen om att nämna låten. Så då får man helt enkelt försöka ”dra” åsikter ur er 🙂

  Vad tycker ni om min lettiska favorit?

  https://m.youtube.com/watch?v=Ih80qW13Ug4

  Detta är faktiskt ganska överlägset min favorit i Lettland. Jag ser att många gillar den pch det talar väl för den, men kan inte skaka av mig att den är i fel sammanhang.

  Lyssnar man bara på låten tror jag inte det är många som kritiserar den allt för hårt, men i ett hav av låtar som sen ska tävla om endast en biljett till Tel Aviv så kan den få svårt. Men vad fan? Man ska inte ta ut en förlust i förskott 🙂 HEJA HEJA HEJA säger jag!

  Dock hoppas jag sångerskan utvecklar sitt scenspråk lite mer utöver sitt lilla fot-gung tills det ev är dags för semifinaler 🙂

 22. Adri

  Hon kan dock ha en av den absoooooolut sämsta engelskan jag någonsin hört, men det ger faktiskt bidraget charm 🙂 Men helt ärligt, jag har ansträngt mig för att höra vad hon sjunger men jag uppfattar ingenting.

  Jag gillar ju texter så jag hade gillat att höra vad hon sjunger, men trots detta så dras det inte ner av hennes (brist på) engelska.

 23. Adri

  Ok, läget so far:

  LETTLAND:
  BÄST: “That night”, Carousel.
  SÄMST: Mer eller mindre alla andra, men ska jag välja en som verkligen sticker ut negativt så… “Alligator” är ganska jäkla illa.

  ESTLAND:
  BÄST: “Kui isegi kaotan”, Grete Paia (påminner om hennes låt från 2013 – då vann hon inte som hon borde, men hoppas hon gör det i år)
  SÄMST: “High heels in the neighbourhood”, The Swingers (Där Birgit som faktiskt vann 2013 sjunger, men den låten gillade jag. Topp 5 från det ESC. Så vad fan är det här? Tanja hade en usel låt 2014 också, så där tänkte jag väl inte mer. Men denna låten är sån… obnoxious skrikig “gammel-pop” utan någon riktning)

  UNGERN:
  BÄST: “Nyári zápor”, Acoustic Planet (Den var jäkligt mellow, men A Dal-låtarna är också dem jag tagit minst tid att lära känna för det lät inte som så rolig lyssning när jag lyssnade igenom det hittills tillgängliga. Får skärpa mig och ta mig igenom låtarna sen när alla faktiskt släppts)
  SÄMST: Jadu… det får tiden utvisa. Precis som att det inte fanns nåt superbra, finns inget pinsamt uselt heller.

  🙂

 24. Micke

  Ungern har som vanligt ett starkt startfält vad det verkar. Svårt att säga helt säkert än då nära två tredjedelar än så länge inte finns i fullversion. Av de 13 bidrag man kan höra fullt ut finns i alla fall två riktigt bra bidrag, vilka jag skrivit om tidigare. Tyvärr finns det också ett extremt dåligt också. Det hittills särklassiskt sämsta av allt hittills. Magsyra bara jag tänker på “Posztolj“, USNK

  Nu vill jag höra övriga ungerska bidrag i fullversion 🙂

 25. Micke

  @Adri jag ser att du gillar Grete Paia i år igen 🙂 Två gånger nu. För mig är det en och en halv. Bidraget 2013 var bra rätt igenom. Refrängen i år når inte de höjderna men är ändå stark. Detta dras dock ner av en pinsamt dålig vers. Tog faktiskt några vändor innan jag ens kom fram till refrängen för jag orkade helt enkelt inte lyssna vidare. Sen gjorde jag det och refrängen räddade verkligen låten. Men hur tänkte de som klistrade ihop den refrängen med det nedköpet till vers. Begriper inte det.

  LETTLAND:
  BÄST: “Būšu tepat“, Līga Rīdere eller Tautasdziesma“, Dziļi Violets feat. Kozmens
  SÄMST: “Alligator“, ATOM

  ESTLAND:
  BÄST: “Soovide puu“, Sandra Nurmsalu
  SÄMST: (Jag har två bidrag jag tycker illa om, ett av dem tydligen bland favoriterna, men jag minns just nu inte vad de heter)

  UNGERN:
  BÄST: “Kulcs“, Fatal Error eller “Hazavágyom“, Leander Kills
  SÄMST: “Posztolj“, USNK

 26. Adri

  Micke: Trodde du gillade hennes låt 2016 också, “Stories untold”? 🙂 Det var en låt jag aldrig greppade, och nu är den helt glömd. 2013 och 2019 dock. Well done, Grete!

  Håller inte med om versen i år – jag tycker den är väldigt lågmäld och cool för att sen leda till det anthem som refrängen är 🙂

  Lite nyfiken på din åsikt om mina favoriter i Lettland (och Ungern dock, men inte i samma utsträckning)? Får man fråga vad du tycker om “That night”? 🙂 Länken ovan? 🙂

 27. Micke

  Sorry Adri. Visste inte att Grete varit med två gånger tidigare så när du sa 2013 tog jag för givet att det var den jag tänkte på. Den jag gillade var 2016. Får ta en lyssning på den från 2013 senare 🙂

  Ska lyssna på de andra du snackar om lite senare idag 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se