MontenegroFör en tid sedan presenterade TV-bolaget RTCG det startfält som kommer att tävla i finalen av “Montevizija 2019” den 9:e februari om äran att få representera Montenegro i Eurovision Song Contest 2019. Nu kan man även lyssna på fullversionerna av bidragen, se länkar nedan.

Ett av de tävlande bidragen i Montenegros “Montevizija 2019”:

Ja sam ti san“, Andrea Demirović

“Montevizija 2019” – Finalstartfältet – 9:e februari:

Startordning, Bidrag, Artister, Låtskrivare:
1. Heaven“, D-Moll
(Dejan Bozović, Adis Eminić)
2. Ja sam ti san“, Andrea Demirović
(Andrea Demirović, Michael James Down, Primož Poglajen, Adam Featherstone, Will Taylor)
3. Nepogrješivo“, Monika Knezović
(Vladimir Graić Graja, Snežana Vukomanović)
4. Nevinost“, Ivana Popović Martinović
(Slavko Milovanović, Ivana Popović Martinović)
5. Uzmi ili ostavi“, Nina Petković
(Bojan Momčilović, Nina Petković, Zoran Radonjić)
(Källa: RTCG Montevizija)

Schlagerpinglan: Efter en första genomlyssning av startfältet så är jag positivt överraskad då jag hittar ljusglimtar i alla bidragen. 😀 Det som tilltalar mig mest så här inledningsvis är dock, utan tvekan, “Ja sam ti san” med forna ESC-representanten Andrea Demirovic (“Just Get Out of My Life” 2009). Vi får väl se om ytterligare lyssningar får någon inverkan på vad jag tycker eller om jag redan nu hittat min “Montevizija”-favorit. Jag återkommer i frågan någon gång nästa vecka. På återseende. 😀

Mer om Montenegros förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Montenegro i ESC 2019“.
Se även: “Lyssna på bidragen i de nationella ESC-2019-uttagningarna

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Montenegro 2019: Lyssna på “Montevizija”-bidragen”

 1. Adri

  Jag ser många som tycker som dig pinglan, att detta är ett starkt fält. Men tyvärr så är detta ganska mycket av en gäspning för mig. Så här långt iaf, ibland måste låtar växa and so on. Ska jag däremot välja någon i nuläget så gissar jag väl att jag också väljer “Ja sam ti san”.

  Men Montenegro är ett av tävlingens absoluta sämsta länder som nog aldrig ens varit på min topp 20 under ens ett av deras deltaganden, och jag har ännu svårt att se det ändras i år. Trist, men inget är omöjligt (eller well, jo. Men detta är iaf inte det 🙂 )

 2. Mats Wältare

  Wow jag är imponerad på den här uttagningen av montenegro jag gillar 4 låtar och jag älskar låten Ja sam ti san så hoppas att Andrea Demirovic vinner

 3. Micke

  En tämligen solklar vinnare för mig. Inte för att den skulle vara extremt bra utan mer för att den är bra och övriga är det inte. I den här uttagningen blir jag extremt orolig för hallelujabidraget i stil med Schweiz 2006. Nästan ser framför mig hur tomt allt är på scen. Jag pratar om bidraget med D-moll.

  Nej det bästa bland dessa är för mig tveklöst “Ja sam ti san“, Andrea Demirović. Vill också plussa Montenegro för att de inte har några falsettnissar med i sin uttagning (Om det nu inte var det i bidraget med D-moll. Orkade inte lyssna färdigt på den) Uttagning utan falsettnissar ger alltid plus hos mig

 4. Johanna

  Men här har vi några riktiga pärlor där både Ivana, Andrea och Nina har riktigt bra låtar. Och faktiskt de övriga 2 låtar inte dåliga de heller. Lägger märke till att det är en riktig girl power uttagning bortsett från snubbarna i d-moll….

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se