RysslandEnligt Russia 1:s TV-tablå så kommer det att sändas ett program nu på lördag den 9:e februari kl. 17:30 Moskva-tid som har underrubriken “Eurovision 2019“. Till en början fanns även Sergey Lazarevs namn där, men det togs senare bort.

Slutsatsen många drar av denna tablå är att Ryssland tänker avslöja sitt internval inför Eurovision Song Contest 2019 nu på lördag samt att Sergey är detta val. Varken han eller Russia 1 har dock bekräftat dessa uppgifter. (Källa: wiwibloggs.com)

En av de artister som ryktas vara aktuella för ESC 2019

Sergey Lazarev – 3:a för Ryssland i ESC 2016 med “You Are The Only One

Schlagerpinglan: Som jag skrivit tidigare så hoppas jag på det bästa, följer utvecklingen med stort intresse men vågar inte tro något utan önskar att TV-bolaget skyndar på med sin officiella presentation. 😀

Just nu vet vi bara att lördagen den 9:e februari, kl. 17:30 Moskva-tid (15:30 svensk tid), kommer ett program att sändas i Ryssland som lockar med en underrubrik om ESC 2019 och att de avsiktligt eller oavsiktligt hade med Sergey Lazarevs namn i tablån en tid innan det togs bort. Vad programmet innehåller lär visa sig när det sänds. 😀

Mer om Rysslands förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Ryssland i ESC 2019“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “Ryssland 2019: Internval presenteras 9:e februari(!?)”

 1. Micke

  Jag vet att du gillar Lazarev och det är du i din fulla rätt att göra. För mig skulle det dock mer vara ytterligare en besvikelse när det gäller internval i år. Största besvikelsen är givetvis Finland där många intressanta namn nämndes men till slut satt jag där istället med ett namn som gjorde mig precis lika enormt besviken som förra året.

  Jag hoppas verkligen att Finland går tillbaka till riktiga uttagningar igen för under den tiden var de mina favvisar i ESC. Nu känns de tyvärr mer som ett skämt.

  Nej jag hoppas Ryssland kan bli det stora undantaget som slänger fram en riktigt bra artist med en riktigt bra låt. Kom igen nu 🙂

 2. Schlagerpinglan

  @Micke, Om det skulle visa sig att det blir Lazarev så är det honom och Darude jag sätter störst hopp till så här långt, så här kan man verkligen tala om olika smak. 🙂

 3. Micke

  @Pinglan, man ska aldrig vara helt säker. Det har hänt många gånger för mig att en artist som jag inte gillar plötsligt dyker upp med något bra. Eller som i detta fallet en genre som jag ogillar kan lik förbannat plötsligt komma med något jag ändå gillar 🙂

  När det gällde Saara Aalto så har jag aldrig gillat något med henne och det följde ju samma väg förra året. När det gäller Darude försökte jag lyssna på lite grejer med honom och jag kan lätt säga att det som fick bäst betyg av mig fick (1/10)

  När det gäller Lazarev är det dock en helt annan grej. Jag har inget som helst emot honom men eftersom internvalen i år hittills har varit såna besvikelser i utgångspunkten så menar jag att jag helt enkelt vill bli överraskad av något riktigt bra som “kompensation” mot det övriga 🙂

 4. Adri

  Blir det Lazarev så hoppas jag innerligt han får till ett bättre framträdande än det 2016. För jag kunde på riktigt inte se det framträdandet. Jag höll på att skämmas, för det var så mycket ”Titta på mig! Titta vad coolt med digitala vingar! Nu måste ni rösta på mig! För titta vilket durt nummer!”

  Som jag så ofta sagt. Visuellt spektakulära nummer är ju att föredra om det kompletterar till låten eller känslan. Men i fallet med Ryssland 2016 var det snarare som att de bad om ursäkt för låten genom att totalt överskugga den med framträdandet.

  Lazarev är bra och låten var ok. Men det framträdandet var nästan pinsamt.

 5. Marcus

  Alltså. Jag gillar Sergey. Men att återigen representera ett land med vidriga LGBT-förföljelser och trakasserier … Det gör mig uppriktigt arg och besviken.

 6. Johanna

  Jag skulle älska om Sergey fick komma tillbaka om han har en bättre låt än senast och om han får sin (rättmätiga) revansch. Av topp 3 2016 var han överlägset bäst. Med det sagt rankade jag inte honom högre än typ plats 20 det året- men det berodde på låten- för han kan så mycket bättre!

  Oavsett vem som representerar Ryssland i år så hoppas jag att Ryssland är tillbaka med fullkraft och tar en topp-placering i årets ESC efter de senaste årens turbulens!

 7. Lukas

  Min högsta önskan med Ryssland är att de går tillbaka och sjunger någonting på ryska igen. Så med det sagt studsar jag inte upp och ner så mycket över att Sergey Lazarev verkar vara den på tapeten.

  Det som jag stör mig på så mycket med honom är förutom det uppenbara att han kör på en stil jag vanligen inte ger mycket för (den smöriga popen), så måste jag säga det rakt ut: Sergey har verkligen INGEN karisma. Alls.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se