IsraelSom det avslöjats tidigare så fick TV-bolaget KAN in runt 200 bidrag när de sökte efter en lämplig låt till Israels ESC 2019-artist Kobi Marimi. Nu har de meddelat att han kommer att presentera sitt tävlingsbidrag “Home” den 10:e mars.

Tävlingsbidraget, av Ohad Shragai och Inbar Vaizman, beskrivs som en ballad som är perfekt för Kobis kraftfulla röst. (Källa: esctoday.com)

Israels ESC 2019-representant:

Kobi Marimi (här med “Hallelujah” i “The Next Star”)
(videoklipp från mako.co.il – 9/2 2019)

Schlagerpinglan: Som sagt, jag är väldigt nöjd med att se Kobi som segrare i den israeliska uttagningen och min önskan var ju att de skulle välja ut ett bidrag som passar hans röst…. och det säger de sig ju ha gjort. Likväl…. det verkar ju vara en ballad det rör sig om och då blir jag automatiskt lite orolig.

Men, men…. deadline var ju den 17:e februari och har de redan nu, den 20:e februari, gjort sitt val så kan det ju tyda på att det utvalda bidraget är riktigt bra. Visst, det snabba valet går att förklara på andra sätt också, men tills jag övertygats om något annat så är det detta spår jag går på. 😉 Hoppet är det sista som överger en. 😀

Mer om Israels förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Israel i ESC 2019“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se