CypernTV-bolaget CyBC har tidigare meddelat att de internvalt sångerskan Tamta att få representera Cypern i Eurovision Song Contest 2019 med tävlingsbidraget “Replay” som kommer att presenteras den 5:e mars.

Efter att en två-minuts-demo-version av bidraget läckt och TV-bolaget uttryckt sitt missnöje över det inträffade, poängterat att det var en tidig version av låten samt förklarat att slutversionen låter väldigt annorlunda så har de beslutat sig för att släppa ett litet smakprov av slutversionen, se nedan. (Källa: esctoday.com)

Officiellt smakprov på Cyperns ESC-2019-bidrag:

Replay (Official Audio Teaser“, Tamta

Schlagerpinglan: När jag tidigare idag läste att en demoversion av “Replay” läckt så bestämde jag mig genast för att inte lyssna på den då jag ville att mitt första intryck av det cypriotiska bidraget skulle vara den slutliga fullversionen. Men, men… när nu ett officiellt smakprov presenterats så tog naturligtvis nyfikenheten över och lyckligtvis (väl medveten om att dessa 42 sekunder inte säger så mycket om helheten) så gillade jag det jag hörde…. väldigt mycket. Så långt allt väl. 😀

Mer om Cyperns förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Cypern i ESC 2019“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


6 kommentarer till “Cypern 2019: Lyssna på smakprov på Tamtas “Replay””

 1. Micke

  Ska alldeles strax lyssna på Cyperns bidrag men först kämpar jag med en liten chock jag just fick här. Största chocken jag hittills fått är ju Tjeckien men det som jag nu såg hade hänt i Portugal var inget kul det heller. Visserligen fick jag vidare mina två favvisar:

  1. “Igual A Ti“, NBC
  2. “A Dois“, Calema

  Men vad tusan hände i övrigt. Är det solförmörkelse eller något liknande därnere så de totalt tappat. Som jag såg det fanns det åtta bidrag way over the rest. Alltså precis åtta som finalen ska bestå av. Såg att dessa två var vidare så jag började fundera över hur många av mina övriga sex som hade gått vidare. “Borde väl som sämst vara 2-3” tänkte jag. Nope det märkliga svaret var en get NOLLA. Alla utslagna

  3. “Hoje“, Filipe Keil
  4. “É O Que É“, João Campos
  5. “O Jantar“, João Couto
  6. “O Meu Sonho“, Soraia Tavares
  7. “Mar Doce“, Mariana Bragada
  8. “O Lugar“, Lara Laquiz

  Fattar absolut ingenting. Jaja nu har de bara två bra i final precis som Danmark. Hoppas nu de precis som Danmark valde ett av dessa två. Annars blir det svårt att hålla på Portugal i år.

 2. Micke

  Jisses! Jobbar Cypern och Ukraina ihop i år eller?

 3. Adri

  Lät väl ok. Lite “Fuego”, men en billigare version. Inte så glad i upprepandet av låttiteln.

  Det var det jag kunde säga efter 42 sekunder 🙂 Mer ingående bedömning får vänta!

 4. Marcus

  +1 på Adri.

  Inte dåligt… Men väldigt, väldigt förutsägbart!

 5. JOHANNA

  Lät precis som “Fuego” fast ännu sämre…..inte min kopp the helt ebkelt

 6. Mikaela

  Inte min stil, men jag hör att det är kompetent. Det känns som om den här kan bli farlig med rätt framträdande. Och efter att ha varit så nära segern förra året lär de satsa allt.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se