sverige Schlagerpinglan: I kväll avgjordes Andra Chansen i Nyköping och därmed har tittarna utsett de fyra sista finalisterna i Melodifestivalen 2019. Resultatet av kvällens fyra dueller, länkar till (deltävlingarnas) framträdanden samt startordningen i finalen ser ni här nedan:

Duellvinnarna i Andra Chansen:
Anna Bergendahl Nano Lisa Ajax Arvingarna
Anna Bergendahl, Nano, Lisa Ajax & Arvingarna (Grafik: SVT)

Duell 1:
Till Final: “Ashes to Ashes”, Anna Bergendahl
Utslagen: “Army of UsAndreas Johnson

Duell 2:
Till Final: “Chasing Rivers”, Nano
Utslagen: “Nakna i regnet“, Vlad Reiser

Duell 3:
Till Final: “Torn“, Lisa Ajax
Utslagen: “Låt skiten brinna“, Martin Stenmarck

Duell 4:
Till Final: “I Do“, Arvingarna
Utslagen: “Who I Am“, Rebecka Karlsson

Startordningen vid Finalen av Melodifestivalen 2019 – 9:e mars:
1.Norrsken (Goeksegh)“, Jon Henrik Fjällgren
2.Torn“, Lisa Ajax
3.Hello“, Mohombi
4.Victorious“, Lina Hedlund
5.On My Own“, Bishara
6.Ashes to Ashes”, Anna Bergendahl
7.Chasing Rivers”, Nano
8.Hold You“, Hanna Ferm & LIAMOO
9.I Do Me“, Malou Prytz
10.Too Late For Love“, John Lundvik
11.Not With Me“, Wiktoria
12.I Do“, Arvingarna

Schlagerpinglan: Inför Andra Chansen så hoppades jag först och främst att Arvingarna och Anna Bergendahl skulle gå vidare (och om jag hade extra tur – även Vlad Reiser) så att få två av tre rätt ser jag som ett oerhört glädjande resultat. Förhoppningsvis blir jag lika nöjd efter att finalen avgjorts den 9:e mars, men vem jag hoppas på där sparar jag till senare. På återseende. 😀

Se även: “Melodifestivalen 2019” – “ESC-Veckoschema” – “ESC 2019

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “Resultat Melodifestivalen 2019: Andra Chansen”

 1. Adri

  Anna och Lisa brydde jag mig om. Och jag fick som jag ville 🙂

  Nano/Vlad? Helt ärligt, ursäkta språkbruket, I didn’t give a damn. Nano hade bättre låt men är en såååå usel artist. Vlad är sämre musikaliskt men är en entertainer in the flesh. Plus minus noll.

  Och Rebeckas låt är lite av en axelryckning, medan Arvingarna inte är min grej alls. Därför hoppades jag liiiite mer på Rebecka. Men detta var också en duell som inte väckte så mycket inom mig.

 2. Daniela

  @Adri: Rebecka var chanslös inför Arvingarna! Synd att hon hamnade i den duellen! Jag hoppades på Vlad! Måns, jag tyckte han var bra! 🙂

 3. Johanna

  Bäst ikväll var Måns! Tätt följd av Arvingarna. Alla jag trodde skulle gå vidare gjorde det vilket innebär att vi nu har 4 låtar från deltävling 1 och fyra låtar från deltävling fyra i finalen….De kunde delat upp deltävlingarna lite jämnare kan jag tycka…

 4. Mikaela

  Hoppades också på Vlad. Men nöjd över Anna, och med Arvingarna som faktiskt har en ofrånkomligt svängig låt. (Dock har bröderna Norbergs parodi fått nog att sjunga “Kalkon! Kalkon! En större kyckling!” istället)

 5. Schlagerpinglan

  @Mikaela, 😀

 6. M

  Fast jag fick alla rätt, så är nöjd. Hoppas på HoL nu i finalen, modern och känslosam popballad. Gospel känns sådär att skicka till ESC, och tror juryn tycker det med, men folket vill säkert nåt annat…

 7. Schlagerjuggen

  Ska bli intressant att se vem du tror vinner i finalen. Har följt din blogg ett tag iom att jag spelar på ESC, men har aldrig spelat på melodifestivalen men funderar på att göra det nu. Betting sajterna tycker att han John ska vinna, men jag tror Hanna Ferm och Liamoo eller vad de heter vinner. Vad tror du?

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se