MoldavienDen 2:a mars avgjordes finalen av “O Melodie Pentru Europa 2019“, den nationella uttagning som utsåg Moldaviens bidrag i Eurovision Song Contest 2019. Tittarna gav sin 12:poängare till Maxim Zavidia men till slut var det likväl juryns favorit Anna Odobescu som utsågs till segrare.

Vinnarlåten “Stay” har nu fått en tillhörande, officiell musikvideo, se nedan.

Den officiella musikvideon till “Stay“:

Lyssna på Moldaviens bidrag till Eurovision Song Contest 2019:
Bidrag / Artist: “Stay”, Anna Odobescu
Länkar: officiell musikvideofinal-framträdandestudioversion
Låtskrivare: Georgios Kalpakidis, Thomas Reil, Jeppe Reil, Maria Broberg
Se även: Resultatet av “O Melodie Pentru Europa 2019

Schlagerpinglan: Så här långt så har jag (även om jag försökt att inte göra det) låtit “Stay” överskuggas av “Ca Adriano Celenano”, som inte ens nådde finalen, och därför inte fått något egentlig ärlig chans. Nu, i och med den snygga men ganska förutsägbara video, så försöker jag att höra bidraget med nya öron och då måste jag erkänna att den inte är helt fel… vilket alltid är en början. 😀

Mer om Moldaviens förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Moldavien i ESC 2019

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


11 kommentarer till “Officiell musikvideo till Moldaviens “Stay“ (Anna Odobescu)”

 1. Adri

  Detta är också en låt som jag vill utfärda en dark horse-varning inför. Jag känner mig något mer övertygad om Sloveniens eventuella framgång, men även Moldavien tror jag inte ska avfärdas för snabbt.

 2. Micke

  Vi har samma problem med Moldavien i år Pinglan även om jag tror jag har det än värre än dig (sagt med all respekt) då det bidraget som försvann i mina ögon var tidernas bästa ESC-bidrag. MEn tro mig jag vet hur du känner och vilka problem du haft att ta till dig deras vinnarbidrag. Har du nu dessutom varit sjuk så har ju inte det gjort det lättare. All heder i världen till dig att du orkat med att serva oss med all info här 🙂 Hoppas du känner dig bättre nu.

 3. Mikaela

  Låten är tyvärr rätt trist enligt mig. Inte dåligt, men den faller i glömska rätt lätt och det först efter x antal genomgångna YouTubetoppar som jag kan nynna refrängen.

  PS Pinglan – kommer du lägga upp din topp 41?

 4. Alex

  En fråga vet nån om det blir nån svensk inför eurovision!? På SVT alltså

 5. Schlagerpinglan

  @Micke, Njae… jag är fortfarande lite groggy så ni får nog nöja er med lite halvdana inlägg några dagar till, men jag slänger ut ett inlägg då och då när jag orkar. 😀

 6. Schlagerpinglan

  @Mikaela, Jag behöver fortfarande lite extra tid för att få ett hum om de sista bidagen (har lite svårt att göra en rättvis bedömning just nu då jag inte känner mig helt kry) men beräknar att den första 41-listan kommer inom de närmaste 1-2 dagarna. 🙂

 7. Mikaela

  Pinglan – Inte meningen att stressa dig. Krya på dig och ta din tid 🙂

 8. Schlagerpinglan

  @Mikaela, Inget stressande (tvärtom, roligt att höra att det efterfrågas), bara en uppdatering av läget. 😉

 9. Micke

  @Pinglan, ta den tid du behöver och känner. Ingen av oss här kommer att försvinna och ingen kommer att jäkta dig. Du lägger ut det du orkar och hinner inget mer. As simple as that. Krya på dig nu 🙂

 10. Robban (ESC-Panelen)

  Hoppas att det är lugnt att jag postar en liten annonsering här, Pinglan.

  Vi i ESC-Panelen är alltid på jakt efter nya passionerade skribenter som vill skriva om Eurovision och Melodifestivalen.

  Intresserad?

  Skicka ett mail till oss på: info@escpanelen.se

 11. Mia

  @Alex SVT gör inte såna Inför-program längre (alltså där man går igenom alla bidragen med panel osv), men finska YLE o norska NRK ska visst göra dem. och i poddform kommer ju Schlagerprofilerna göra införprogram om alla bidragen.

  Däremot ska visst SVT göra två program med ESC-frossande 8/5 och 11/5 har jag hört.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se