CypernEfter att det cirkulerat uppgifter i lokala medier att TV-bolaget CyBC inte tänker låta sin ESC 2020-artist Sandro representera Cypern i Eurovision Song Contest 2021 så gick CyBC ut med nedanstående officiella uttalande:

CYBC: Eurovision Cyprus

TV-bolaget CyBC har därmed officiellt bekräftat att de inte, som många andra TV-bolag som skickade internvada artister till ESC 2020, kommer att återanvända sin ESC 2020-artist till Rotterdam 2021. Beslutet uppges vara gemensamt men exakt hur de tänker gå till väga ang. sitt 2021-val nämnde de inte. (Källa och grafik: CYBC: Eurovision Cyprus)

Schlagerpinglan: Som jag skrivit tidigare så är jag väldigt kluven i den här frågan då jag både unnar de internvalda 2020-artisterna (se listan här) ett riktigt deltagande men samtidigt hoppas på en rejäl överraskning från Cypern.

Nåja, beslutet verkar ju vara gemensamt och då känns det väl ganska OK, även om det så klart är tråkigt om Sandro kanske blir den enda av de internvalda artisterna som inte når Rotterdam. Vem vet, han kanske kommer tillbaka något annat år och för något annat land? Han har ju trots allt både grekiskt och amerikanskt påbrå och är uppväxt i Tyskland så man vet aldrig. 🙂

Mer om Cyperns förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Cypern i ESC 2021“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Cypern 2021: Sandro blir ej CyBC:s 2021-val”

  1. Adri

    Men vad trist. Jag uppskattade verkligen ”Running” i år 🙁

  2. Adri

    Hoppas bara Cypern inte kör på mer ”Fuego”/”Replay”-låtar. De ska inte få bli en one trick-häst.

  3. Schlagerpinglan

    @Adri, Jag gillade både G:son- och Alex P-spåret men två år var räcker, 2021 är det dags för något nytt (och förhoppningsvis lika bra som överraskande). 😀

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se