Slovenien Efter att deadline att skicka in lämpliga bidrag till internvalda Ana Soklič att representera Slovenien med i Eurovision Song Contest 2021 passerats i går avslöjar TV-bolaget RTVSLO att de fått in 191 bidrag, vilket är fler än vad som brukar inkomma till uttagningen EMA. (Källor: eurovoix.com och RTV)

Sloveniens utvalda bidrag till Eurovision Song Contest 2020:

Voda“, Ana Soklič

Schlagerpinglan: Som det meddelats tidigare så kommer nu en expertpanel med minst tre personer att lyssna igenom de inskickade bidragen och välja ut ett ännu ej bestämt antal låtar.

Vilket format som sedan ska användas för att välja ut Anas ESC 2021-bidrag har ännu ej avslöjats. Blir det en uttagning så kommer låtarna att presenteras på rtvslo.si senast den 31:a december medan ESC 2021-bidraget utses/presenteras senast den 9:e mars.

Mer om Sloveniens förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Slovenien i ESC 2021“.

Relaterad information: Observera att det ser ut som att deadline att skicka in bidrag till Israels representant Eden Alene flyttats från den 5:e oktober till den 15:e oktober samt att deadline för Albaniens uttagning är i morgon, den 2:a oktober. Se även: “TV-bolag som tar emot ESC 2021-bidrag

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se