Schlagerpinglan: För två veckor sedan avgjordes den första nationella uttagningen (se v.52-schemat) och förra veckan gavs info om två låtuttagningar (se v.53-schemat).

Vad årets första vecka har att bjuda på vet vi inte för tillfället, då inga händelser är inplanerade, men eventuella uppdateringar hittar ni numera på min nya Eurovision-schema-sida. Där kommer man i fortsättningen att hitta all info som behövs för att få koll på allt som händer i Eurovision-bubblan den aktuella veckan.


Veckoschema – Eurovision Song Contest 2021 – v. 1

(Det finns inga ESC-händelser inplanerade för tillfället)

Schlagerpinglan: Även om vecka-1-schemat för tillfället är helt tomt så innebär det inte att veckan kommer att bli innehållslös. Förutom en del nyheter, som troligtvis dyker upp under veckan, så kommer jag att börja årets nedräkning till Melodifestivalen 2021, där jag denna gång tar en titt på mina favoriter som missat vinsten i andra länders uttagningar genom åren. På återseende. 🙂

Se även: “Melodifestivalen 2021” – “ESC-Kalender” – “ESC 2021” – “Eurovision-Nyheter

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Inför Eurovision Song Contest 2021: Vecka 1”

 1. Adri

  Jag är väldigt nyfiken på hur årets Mello är upplagd. Den känns än så länge inte lika strukturerad som den brukar. Men detta grundar jag verkligen bara på att vi vet så lite. Vem ska leda? Vem ska sjunga i vilken deltävling?

  Kommer det kanske bli som förra årets norska uttagning? När artisterna presenterades under måndagen – då även med låtar! 🙂 Vore ju lite kul med omväxling iaf 🙂

 2. Schlagerpinglan

  @Adri, Mmm… wiwibloggs.com https://wiwibloggs.com/2021/01/03/melodifestivalen-2021-christer-bjorkman-reported-main-host/260029/ (som hänvisar till Aftonbladet) målar ju upp ett scenario där Melodifestivalen 2021 leds av Christer Björkman med hjälp av en mängd mello-artister som Måns Zelmerlöw, Lena Philipsson och Oscar Zia… vilket låter som en intressant lösning. 🙂

  Hur det än blir så hoppas jag precis som du att det blir lite omväxling, speciellt i sättet de presenterar tävlingsbidragen. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se