Israel Den 3:e januari presenterades de tre låtar som är kvar i uttagningen av internvalda Eden Alenes bidrag i Eurovision Song Contest 2021. Samtidigt presenterades en video där Eden hörs sjunga en kort bit av varje bidrag.

Tanken var att de nya inspelningarna inte skulle släppas i sin helhet förrän den 18:e januari och då tillsammans med de officiella videor som nu håller på att spelas in, men TV-bolaget KAN släppte de officiella studioversionerna redan idag, se länkar nedan. Röstningen börjar, som tidigare avslöjats, den 19:e januari. Resultatet av den första omröstningen hittar ni här.

Ett av bidragen som tävlar i Israels ESC 2021-uttagning:

La La Love”, Eden Alene

Finalbidragen i “Our Song for Eurovision 2021”:

La La Love nyinspelning med Edendemoversionlåttextofficiell musikvideo
Set Me Free nyinspelning med Edendemoversionlåttextofficiell musikvideo
Ue La La nyinspelning med Edendemoversionlåttextofficiell musikvideo
(Källor: israelhayom.co.il och wiwibloggs.com)

Schlagerpinglan: Efter en snabb genomlyssning av de tre nya versionerna så kan jag inte säga att jag hittade det där självklara valet för Eden som jag hoppats på.

Uteslutningsmetoden ger mig i alla fall “La La Love” som inledande personlig favorit då jag hittat saker i de båda andra inspelningarna som jag inte är helt nöjd med. Kanske är det något jag vänjer mig vid, kanske inte. Vi får se hur jag rangordnar bidragen när det närmar sig röstningsdags den 19:e januari. Än kan mycket hända. 😀

Mer om Israels förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Israel i ESC 2021“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2021 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2021-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Israel 2021: Lyssna på Eden Alenes tre final-låtar”

 1. Micke

  Definitivt ingenting som jag går igång på. I synnerhet inte “Ue La La“ som jag tycker är direkt dålig. De andra två har delar i sina bidrag som lovar gott men som bryts av ren härdsmälta flertalet gånger.

 2. Adri

  Jag tror samtliga kan växa. Dessa tre är den typen av lätar. Jämfört med ”Feker Libi” som satte sig som ett klister redan vid första lyssningen.

  Ingen här är ”Feker Libi” tyvärr. Men en topp 3 finns. Och vinnaren är faktiskt ändrad sen sist för mig.

  1. ”La la love”
  2. ”Set me free”

  3. ”Ue la la”

  Tyvärr tror jag ”Ue la la” vinner för av nån outgrundlig anledning verkar den jäkligt populär. Men… ah. Time will tell. Jag kan iaf säga vilken som inte vinner. ”Set me free”. Det är sannerligen ett ”two way race”.

 3. Artemisia

  Jag tycker “Set me free” är den bästa. Tyvärr kommer den inte att vinna!

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se