FinlandFinland kommer att välja ut sitt bidrag i Eurovision Song Contest 2021 genom den nationella finalen UMK 2021 den 20:e februari där sju artister tävlar med bidrag som släpps ett efter ett och där det första bidraget nu finns att lyssna på.

En timme före midnatt släpptes den första låten: “Lie” med Oskr, se nedan. Mer info om UMK 2021-startfältet samt det förväntade låt-släpps-schemat hittar ni här.

Det första “UMK 2021”-bidraget:

Lie“, Oskr
(text & musik: Oskari Ruohonen, Joonas Angeria, David Pramik)

Schlagerpinglan: Efter en första genomlyssning av bidraget så har jag inget negativt att säga om Oskrs bidrag, men känner inte heller att det hade så mycket som gav något bestående intryck. Jag får nog återkomma efter att jag lyssnat på låten några gånger till för detta var tyvärr något som gick in genom ena örat och ut genom det andra på mig.

Mer om Finlands förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Finland i ESC 2021“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2021 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2021-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Finland 2021: Lyssna på Oskrs UMK 2021-låt”

 1. Adri

  Oj. Denna låten låter som att den kommit direkt ur A-rotationen från P3. Det är kompetent. Inte speciellt kul. Det är väldigt mycket radio helt enkelt. Godkänt.

 2. Artemisia

  Jag tycker låten är intetsägande! Hoppas de andra artisterna levererar bättre låtar!

 3. Mr A

  Inget speciellt.

 4. Engsla

  Har lyssnat igenom låten några gånger nu och har inte så mycket att tillägga. Kom den på radion skulle jag inte stänga inte av, men jag skulle inte heller stanna upp och kanske höja volymen. Måhända den växer med tiden. Påminner på något sätt lite om Aksels låt förra året.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se