Azerbajdzjan TV-bolaget Ictimai TV tar fortfarande emot bidrag till sin internvalda artist Efendi (deadline idag, 1:a februari) men redan så har det framkommit (via sångerskans sånglärare Mila Miles) att Azerbajdzjans bidrag i Eurovision Song Contest 2021 kommer att släppas den andra veckan i mars.

Bidraget kommer att väljas ut av en fokusgrupp, som tidigare meddelats ha hittat åtta bidrag bland de inskickade som de tittar närmare på men som fortsätter sökandet.
(Källor: eurovoix.com och escbubble.com)

Azerbajdzjans senaste ESC-bidrag:

Cleopatra“, Efendi (ESC 2020 blev inställd)

Schlagerpinglan: Precis som Israel så har Azerbajdzjan valt att flytta deadline för att få in fler bidrag till sin internvalda artist. Detta är ju inte något direkt gott tecken (om de vill att 2021-bidraget ska vara strået vassare än 2020-bidraget) men förhoppningsvis har de fått in vad de letar efter under extradagarna.

Mer om Azerbajdzjans förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Azerbajdzjan i ESC 2021“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se