RysslandTV-bolaget Channel 1 Russia utsåg Rysslands bidrag i Eurovision Song Contest 2021 genom en nationell final den 8:e mars där 3 bidrag tävlade och Manizha vann med sin låt “Russian Woman“.

I helgen framförde Manizha sitt bidrag i showen “Chto? Gde? Kogda?” (“Vad? Var? När? “) på ryska Channel One, se nedan. (Källa: wiwibloggs.com)

Manizha framför “Russian Woman” i Chto? Gde? Kogda?:

Lyssna på Rysslands bidrag till Eurovision Song Contest 2021:
Bidrag / Artist: “Russian Woman”, Manizha
Länkar: “Chto? Gde? Kogda?”-framträdande
“Zhara Music Awards”-framträdande
ny studioversionfinal-framträdande
officiell videoeurovision.tv (låttext + info)
Låtskrivare: Manizha Sanghin, Ori Avni, Ori Kaplan
Se även: Resultatet av den ryska ESC 2021-uttagningen

Mer om Rysslands förberedelser inför ESC 2021 hittar ni här: “Ryssland i ESC 2021

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Ryssland 2021: Se Manizhas “Chto? Gde? Kogda?”-framträdande”

 1. Micke

  Fel ställe jag vet men vilket ställe är bättre. Sorry

  Har haft en ganska stor diskussion om Portugal i ESC idag. 17 personer var med i detta och fem bidrag kom ur diskussionen. Dessa var 2008, 2009, 2012, 2017 och 2018.

  Hade varit kul om några här kunde fylla på lite tyckande om dessa om lust finns 🙂

 2. Adri

  Micke: Tråkigt att en diskussion om Portugal som har så rik historia i tävlingen mynnar ut att handla om de fem låtarna. Alla i modern tid, och de flesta inte speciellt bra för mig. Inte dåliga heller. Men den enda där jag överhuvudtaget känner för, men då känner jag mycket, är Portugal 2009. Den älskar jag. Den är mysig. Den är glad, men lite vemodig. Väldigt söt och färgglad. I min topp 5 från 2009 – och det är ju bästa året så det säger en del!

  Men de andra fyra känner jag ingenting för direkt. 2008 har potential, men den är också lite väl överdramatisk. Om 2008 är en chokladboll, så är 2012 en rawfood-boll. Dvs de är lika i form och anförande, men något är way way off ändå. På ett dåligt sätt. 2017 är väldigt mysig och fick en att tänka på gamla Disney, eller gamla ESC för den delen. Härligt. Och 2018 är också väldigt avslappnande, framförallt när de sjunger tillsammans.

  Så ja, jag tycker inte rakt över disk illa om någon men den enda jag gillar är den från 2009.

 3. Micke

  Adri, dig kan man lita på 🙂 Jag hamnade i en jättesnack om fem länder i ESC o ett av dem var Portugal. Handlade om låtar på 2000-talet så alltså bara i modern tid. Dessa fem snackades det mest om när det gäller Portugal.

  Tänkte kolla lite om det gick att få igång en diskussion här och valde då Portugal av de länder vi snackade om eftersom jag snart kommer att nämna de ändå 🙂 Var lite uppeldad för första gången den här den här säsongen o hade en mängd lagrad att snacka om.

  Well Well tack för att du alltid svarar Adri 🙂 Där har du anledningen till det jag sa vid ett tidigare tillfälle om att du har fel när du inte tror du är uppskattad här. Tro aldrig annat polarn. Hade du inte varit här hade inte jag varit det heller så sluta att inte tro det bästa om dig själv

  Glöm aldrig det 🙂 Take care 🙂

 4. Schlagerpinglan

  @Micke, Snabba åsikter om de portugisiska låtarna:

  2008 och 2012 hade båda något speciellt men det saknade det där lilla extra som får mig att hålla kvar intresset hela låten, känner att det räcker efter halva ungefär
  2009 – vackert smågullig låt som jag gillar, även om den nog inte hamnat på någon av mina listor, är lite anonym
  2017 – nej, har aldrig gillat låten och förstår inte riktigt storheten
  2018 – de första tjugo gångerna jag lyssnade på den passerade den nog utan att göra något större intryck, men sedan så upptäckte jag att den faktiskt var riktigt behaglig att lyssna på. ESC var nog inte riktigt rätt tävling för låten. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se