ESC2021 Schlagerpinglan: I förra veckan släpptes en hel del info angående Eurovision Song Contest 2021 och här har ni allt samlat på ett ställe:

ESC 2021-vykortsinspelningar:

Recordings take place all around The Netherlands” (2:46 – Apr 16, 2021 – eurovision.tv)

ESC 2021 ESC 2021-vykorten är snart klara
Som det tidigare avslöjats så kommer årets vykort att visa småhus placerade på olika platser i Nederländerna när de 39 artisterna ska presenteras. Nu, när nästan samtliga vykort är klara, bjuder eurovision.tv på en speciell bakom-kulisserna-video, se ovan.
(Källa: eurovision.tv)
ESC 2021 Mellanakt i första semifinalen: “The Power of Water”
Sångerskan Davina Michelle och skådespelerskan Thekla Reuten kommer att bjuda på en vatteninspirerad mellanakt i den första semifinalen av ESC 2021 i Rotterdam. “The Power of Water“, som mellanakten kallas, berättar en historia om kopplingen mellan Nederländerna och vatten, som ni kan läsa mer om hos eurovision.tv.
(Källa: eurovision.tv)
ESC 2021 Presskonferens-värdarna har presenterats
När de 83 presskonferenserna under Eurovision Song Contest 2021 kommer att arrangeras så görs de under ledning av Koos van Plateringen, Hila Noorzai och Samya Hafsaoui. De flesta av presskonferenserna kommer dock endast att visas i det speciella online-presscenter men efter de tre live-showerna kommer även allmänheten att kunna följa utfrågningarna via YouTube. (Källa: eurovision.tv)
ESC 2021 Det officiella Eurovision 2021-albumet kan nu lyssnas på
Det officiella Eurovision 2021-albumet kan nu streamas och laddas ner från alla digitala plattformar. Lyssna på de 39 bidragen här. (Källa: eurovision.tv)

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se