ESC2021 Schlagerpinglan: Schemat för hur repetitionerna inför Eurovision Song Contest 2021:s tre live-shower ser ut hittar ni i min uppdaterade ESC-2021-kalender, se knapp ovan och länk ute till höger.

Repetitionerna inleds lördagen den 8:e maj, och som vanligt inleds repetitionerna med att varje land får två enskilda repetitionstillfällen på 30 resp. 20 minuter. Därefter repeteras hela showerna i ett svep tre gånger innan de sänds live.


Exclusive Sneak Peek of Elena Tsagrinou’s Rehearsal – El Diablo – Cyprus 🇨🇾- Eurovision 2021

Det första repet är vanligtvis (även under icke-pandemi-år) stängt för åhörare, det andra är den speciella show där juryn lämnar sina röster medan det tredje repet främst vänder sig till familjer. Som vanligt så finns det även schemalagda meet & greet och presskonferenser efter de olika repetitionstillfällena där pressen får tillfälle att ställa sina väl utvalda frågor.

Sverige och Tusse gör sina enskilda repetitionspass lördagen den 8:e maj och onsdagen den 12:e maj. Repetitionerna inför semifinal 1 (där Sverige tävlar) görs två gånger den 17:e maj samt en gång den 18:e maj innan det är dags för live-sändningen. Se repetitionsschemat för ytterligare detaljer vad gäller ESC-2021-förberedelserna. 😀

Relaterad information: För den som är intresserad så visades de första bildernaESC 2021-scenen för några dagar sedan. Ni hittar dem hos wiwibloggs.com.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se