Irland I kväll, söndagen den 6:e juni klockan 19:00 kommer Jedward (Irlands representanter i ESC 2011 och ESC 2012) att bjuda på “Live with Jedward” som kommer att gå att se via den officiella Eurovision Instagram.

Jedward

Live with Jedward:
När? söndagen den 6:e juni klockan 19:00 CEST
Var? Eurovision Instagram
Vad händer? Ej avslöjat
(Källa och grafik: Eurovision Twitter)

Schlagerpinglan: Även om jag själv har andra planer för kvällen (nationaldag) så uppskattar jag allt som den officiella Eurovision-sidan bjuder på så här i början av den långa lågsäsongen. Det blev m.a.o. två punkterEurovision-veckoschemat denna vecka och det var ungefär två mer än jag förväntade mig. Tack för det. 🙂

Se “Irland i Eurovision Song Contest” för landets samtliga bidrag.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se