TjeckienTV-bolaget ČT har idag, den 16:e september, börjat att ta emot bidrag till ESCZ 2022, Tjeckiens nationella uttagning inför Eurovision Song Contest 2022. Som det tidigare sagts så är deadline den 30:e september (23:59 CEST) och TV-bolaget förbehåller sig rätten att avbryta uttagningen om landet inte deltar.

Reglerna vid inskick av bidrag hittar ni här medan anmälningsformuläret nu finns på ceskatelevize.cz. (Källa: ceskatelevize.cz)

Tjeckiens bidrag i Eurovision Song Contest 2021:

omaga“, Benny Cristo (ESC 2021-resultat: 15:e i semi 2)

Schlagerpinglan: Då jag tycker att Tjeckiens, så här långt väldigt budget-vänliga, uttagning har en viss charm (och jag verkligen gillade en av vinnarna) så hoppas jag att de lyckas få siffrorna att stämma även denna gång så att det räcker till både ett deltagande och en ESCZ 2022. Lycka till, ČT. 😀

Mer om Tjeckiens förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Tjeckien i ESC 2022“.

Relaterad information: Observera att vi närmar oss deadline för de som vill skicka in sina bidrag Sveriges Melodifestivalen 2022 (17:e september kl. 11:59). Fler länder som tar emot bidrag till sina nationella uttagningar och internval just nu hittar ni här: “Skicka in bidrag till Eurovision Song Contest 2022“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se