sverige I Melodifestivalen 2022 planerar SVT att ge publiken en unik inbick i arbetet med hur man sätter ihop det perfekta bidraget, vad gäller rätt låt, koreografi, färger, ljussättning och styling, vilket börjar redan på hösten.

 Farah Abadi
Farah Abadi (Foto: Mattias Ahlm)

Farah Abadi har fått i uppdrag att följa artisternas resa genom hela tävlingen med start då de tävlande får beskedet att de får vara med och sedan sträcker sig över repretitioner, direktsändningar och (för en del) den stora finalen.
(Källa och grafik: Melodifestivalen Instagram och Melodifestivalen Twitter)

Schlagerpinglan: Rent teoretiskt så tycker jag att detta låter riktigt lovande, då jag alltid är nyfiken på att få extra information kring de tävlande bidragen. Jag håller tummarna för att de hittar ett intressant och underhållande sätt att förmedla det hela på. Lycka till. 😀

Mer om Sveriges förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Sverige i ESC 2022

Relaterad information: Observera att vi närmar oss deadline för de som vill skicka in sina bidrag till Islands “Söngvakeppnin 2022“ (6:e oktober). Fler länder som tar emot bidrag till sina nationella uttagningar och internval just nu hittar ni här: “Skicka in bidrag till Eurovision Song Contest 2022“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Melodifestivalen 2022: Farah Abadi följer artisternas resa”

  1. Adri

    Ah vad kul. Farah är ju en favorit för mig. Hade mer än gärna sett henne som ”riktig” programledare, men detta är väl en start! 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se