Rumänien Rumäniens TV-bolag TVR sände tidigare i år en TV-debatt där landets blygsamma resultat i Eurovision Song Contest behandlades samt vad som behövdes göra för att vända trenden.

Nu står det klart att vägen de väljer är att återvända till landets nationella uttagning “Selecţia Naţională“, vars regler snart kommer att presenteras medan ansökningar tas emot mellan den 26:e november och 19:e december. (Källor: eurovision.tvr.ro och eurovoix.com)

Schlagerpinglan: Så där ja, då fick vi äntligen svaret på frågan om “Selecţia Naţională” kommer tillbaka 2022. 😀 Visst har det funnits tecken som tytt på att det var just det TV-bolaget lutade åt, men allt ska ju klaffa också och det har det tydligen gjort nu. Genast blev säsongen med nationella ESC-uttagningar ännu lite bättre. 😀

Mer om Rumäniens förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Rumänien i ESC 2022“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se