Sverige Schlagerpinglan: Under fredagen så genomfördes den första repetitionen med publik inför den första deltävlingen av Melodifestivalen 2022, den som utspelar sig i Avicii Arena i Stockholm den 5:e februari.

Förutom en liten publik så fanns det även en del journalister på plats och som vanligt så kan man hitta rapporter och foton därifrån från Aftonbladets Tobbe Ek. Här nedan ser ni resultatet av den publikundersökning som Melodifestivalklubben genomförde under fredagskvällen (där 133 personer deltog) samt de aktuella oddsen (från Unibet) för artisterna att ta sig till final.

(Dagens genrep genomförs kl. 14:00-15:30.)

Publikens favoriter efter Deltävling 1-repetitionerna:
Robin Bengtsson Cornelia Jakobs
Robin Bengtsson & Cornelia Jakobs (Foto: Jubel, Tove Floss/Universal Music)

Resultatet av publikundersökningen Unibets Odds (22-02-05)
1. “Innocent Love“, Robin Bengtsson (35 röster – 26,3%) 1. Robin (1,15)
2. “Hold me closer“, Cornelia Jakobs (28 röster – 21,1%) 2. Cornelia (1,75)
3. “Moving like that“, Omar Rudberg (26 röster – 19,5%) 3. THEOZ (2,45)
4. “Som du vill“, THEOZ (24 röster – 18,0%) 4. Omar (5,00)
5. “Bananas“, Malou Prytz (11 röster – 8,3%) 5. Malou (6,00)
6. “Let there be angels“, Shirley Clamp (7 röster – 5,3%) 6. Danne Stråhed (51,00)
7. “Hallabaloo“, Danne Stråhed (2 röster – 1,5%) 7. Shirley Clamp (51,00)
(Källor: melodifestivalklubben.se och unibet.com)

Schlagerpinglan: Då SVT inte släppte rep-videorna förrän sent på fredagskvällen (då det pågick andra ESC-shower) så har jag endast lyssnat på 1-minuts-klippen av veckans tävlande bidrag. Med tanke på att de fick mig att bli mest nyfikenCornelia Jakobs och Robin Bengtssons bidrag så tycker jag att både resultatet av publikundersökningen och oddsen ser väldigt lovande ut. 😀

Se även: “MF-Veckoschema” – “Melodifestivalen 2022” – “ESC-Veckoschema” – “ESC 2022

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2022 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2022-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se