Sverige Schlagerpinglan: Efter att den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen 2022 avgjorts på lördagskvällen den 26:e februari så stod det klart vilka åtta bidrag som kommer att tävla om de fyra sista finalplatserna vid semifinalen den 5:e mars, se nedan.

Vid en semifinallottning, som sänds på SVT Play kl. 12:00 den 1:a mars, kommer bidragen att delas in i två semifinaler där sedan två bidrag från varje semifinal går vidare till finalen den 12:e mars. (Läs mer om lottningen hos Melodifestivalen Twitter.)

Här nedan ser ni länkar till de åtta semifinal-bidragen, presenterade i den ordning jag personligen rankar dem:

Ett av de tävlande bidragen i Melodifestivalens semifinal

Till Our Days Are Over“, Lillasyster (semifinalist)

Schlagerpinglans “Melodifestival-semifinal”-topp-8, 2022-02-27:
1. Till Our Days Are Over“, Lillasyster
2. I Can’t Get Enough”, Cazzi Opeia
3. Best to Come”, Lisa Miskovsky
4. Suave”, Alvaro Estrella
5. Som du vill”, THEOZ
6. Higher Power“, Anna Bergendahl
7. Hallabaloo”, Danne Stråhed
8. My Way”, Tone Sekelius

Schlagerpinglan: Nu när jag fått tillfälle att lyssna igenom de åtta kandidaterna ännu en gång så måste jag medge att det är en ganska intressant samling låtar där jag gärna ser att hela min topp-tre går vidare till finalen. 😀

För att detta ska kunna inträffa så behöver inte bara de röstande vara av samma åsikt utan (som vanligt när det gäller Andra Chansen-liknande SVT-tävlingar) andra omständigheter måste också vara helt rätt och denna gång avgörs de genom lottningen den 1:a mars. Jag håller tummarna redan nu. 😀

Relaterad information: Se “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2022-uttagningarna” för fler potentiella ESC 2022-bidrag att lyssna på.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


13 kommentarer till “Melodifestivalen 2022: Lyssna på semifinal-bidragen”

 1. Anton

  Om Cazzi Opeia går till final så bryr jag mig inte speciellt mycket om resten av resultatet. Ni andra kan få era favoriter, bara så länge jag får Cazzi. Går hon till final så lär hon ju dock fylla platsen tidigare fylld av exempelvis SaRaha, Margaret och Dina Nah. Det vill säga kul poplåt av en lite halvt okänd kvinna som går till final via andra chansen men sen är helt chanslös. Tyvärr

 2. Helena

  Jag hoppas att Cazzi Opeia, Alvaro Estrella och Anna Bergendahl går vidare. Men ingen av dem kommer att ha någon chans i toppstriden ändå. Ska bli kul att se hur det nya upplägget fungerar, det blir förhoppningsvis bättre än dueller.

 3. HW

  Finns en här jag gillar (Lisa Miskovsky), en som väl är okej (Lillasyster) och en som är småkul (Danne Stråhed). Resten är verkligen inget för mig, särskilt Alvaros låt som nog slår rekord i antalet latinoklyschor man kan få in på tre minuter.

 4. Mikaela

  Cornelia etta i odds igen 😀

 5. Mats Wältare

  Min topp 4 som jag hoppas går till final från denna semifinal

  1. Cazzi Opeia
  2. Tone Sekelius
  3. Anna Bergendahl
  4. Lillasyster

  Dom andra 4 åker ut för mig

  5. Lisa Miskovsky
  6. Alvaro Estrella
  7. THEOZ
  8. Danne Stråhed

 6. Johanna

  Jag vill ha Lisa Miskovsky, Lillasyster och Anba Bergendahl i final. Om jag måste välja en fjärde säger jag Theoz men tror nog att både Cazzi Opeia och Alvaro kommer till final så lär väl inte gå som jag vill

 7. Pato

  Egentligen så är nästa veckas mello ganska meningslös. Man hade kunnat ha final redan nästa vecka. Eller bara lägg ner hela säsongen o bara skicka Medina direkt haha

 8. Mikaela

  Jo, semifinalen är ju ganska ospännande, för årets mellovinnare finns ju inte med. Och saknar man personliga favoriter där finns ännu mindre intresse. Hade nog föredragit en final med bara åtta bidrag, som alla kvalificerat sig direkt från sin deltävling.

 9. Denis

  Cazzi Opeia, det enda man behöver. Piggar upp!

 10. Anna

  Håller med dig Pato

 11. oe

  Cazzi Opeia & Anna Bergendahl är mina solklara favoriter här. Lisa Miskovsky får gärna också gå vidare. I övrigt inte mycket att hurra för.

 12. Helena

  Jag tror Lillasyster, Cazzi Opeia, Alvaro Estrella och Tone Sekelius går till final.

 13. Anna

  Tror på Theoz, Alvaro, Cazzi & Danne!!!!

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se