Nederländerna Den 7:e december 2021 bekräftade TV-bolaget Avrotros att den internvalda sångerskan S10 (Stien den Hollander) kommer att få representera Nederländerna i Eurovision Song Contest 2022.

I dag, den 3:e mars, var det premiär för tävlingsbidraget “De Diepte” och som det redan avslöjats vid presentationen av S10 så berättar sångerskan helst sina personliga berättelser på sitt eget språk så bidraget kommer att framföras på nederländska i Turin.

De Diepte” är, enligt S10, en hyllning till sorgen och minnena du bär med dig. Alla upplever vi svåra tider i våra liv och hennes förhoppning du ska känna dig mindre ensam när du lyssnar på låten. (Källa: eurovision.tv)

♥ se eurovision.tv för ytterligare info om artisten.

Lyssna på Nederländernas bidrag till Eurovision Song Contest 2022 här:

“De Diepte”, S10 officiell musikvideo

Schlagerpinglan: Det här var lite oväntat, måste jag säga, och jag vet faktiskt inte vad jag tycker om bidraget så här efter endast en första genomlyssning. “De Diepte” låter inte som något jag vanligtvis lyssnar på men här finns något som lockar… så det ska bli intressant att se vad ytterligare lyssningar gör. 🙂

Mer om Nederländernas förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Nederländerna i ESC 2022” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


10 kommentarer till “Nederländernas Eurovision-bidrag 2022”

 1. oe

  Inte dumt. Inte dumt alls.

 2. Dragi

  Detta var fint tycker jag. Påminner om Anouks bidrag Birds (som jag älskade) detta kommer gå bättre än förra årets bidrag 🙂

 3. Pato

  Om årets Makedonska bidrag hade låtit bra så hade det låtit ungefär så här.

 4. Pato

  Håller med, inte dåligt men jag är tveksam om det här räcker för en finalplats men bra röst och bra att de sjunger på hemspråk, det ökar sexigheten i musiken oftast. Men vad hände med rappen? Skulle det inte vara en rap låt?

 5. Johanna

  Riktigt, riktigt bra! Kanske typ trea hos mig såhär långt? Måste lyssna lite mer men yes!

 6. Pato

  Det slog mig nu att den är ändå rätt så lik Cornelias låt i mello, bara med holländsk text.

 7. Engsla

  Det är så roligt, jag hade nästan gett upp hoppet om att hitta något som jag verkligen tycker om i årets upplaga av ESC, och så kommer NL med en låt som är precis i min smak. Vacker och känslosam, och den växer för varje lyssning. Hur det än går för den i tävlingen så är jag glad att den alls kom med 🙂

 8. Pato

  Om Sverige väljer Cornelia och både Sverige och Holland går till final så har Cornelia redan fått lite motstånd…

 9. Adri

  Det här gillar jag starkt 🙂 Helt klart topp 5 så här långt!

 10. Mikaela

  Jag gillar inte ballader så mycket, och inte heller kvinnliga röster. Men för ett vara en kombo av dessa faktorer var det bra. 6/10, nr 8 på min lista hittills.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se