ESC 2022 Schlagerpinglan: Är ni intresserade av vad Melodifestivalen 2022-finalisterna tycker om en del av bidragen från Eurovision Song Contest 2022 (bl.a. de från Norge, Schweiz, Ukraina, Italien och Finland) så hittar ni svaren i reaktionsvideon från Eurovision Hub här nedan:

Melodifestivalen 2022-finalisterna reagerar på Eurovision 2022:

Melodifestivalen 2022 Finalists React to Eurovision 2022
(8:56 – Mar 10, 2022 – Eurovision Hub)

Schlagerpinglan: En lite smått underhållande video som kombinerar Melodifestivalen och Eurovision Song Contest och därmed skulle kunna ha sin publik bland bloggens läsare. 😀

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


8 kommentarer till “Melodifestivalen 2022-finalisterna reagerar på Eurovision 2022”

 1. Pato

  Som gammal producent som jobbat med superstjärnor såg man tydligt att Bagge tyckte det mesta va skit HAHA

 2. Pato

  Så många udda låtar i år så valde man så få av dom. Varför valde man att de skulle reagera på Ukraina? Varför skulle de säga något negativt om den…

  Ska man göra en reaktion video så här måste man ta låtar från Östra Europa igen! Det var ju mestadels västeuropeiska bidrag här, hade varit spännande att se vad de tyckte om Serbien eller Georgien eller San Marino eller Israel…

 3. Mr A

  Inte så mycket att välja på. Ett udda år. Inte direkt ESC 2009.

 4. Pato

  Va? Haha ESC 2009 var också flera udda bidrag

 5. Adri

  Detta är problemet – men också “det fina” med Eurovision. Det är en väldigt snäll kontext att befinna sig i. Överlag, vissa fans (framför allt spanska sådana) är otroligt toxiska. Men överlag är ESC-bubblan en snäll sådan.

  Därför blir det sådana här milda videos där det typ bara är bra – eller i värsta fall neutrala – saker som sägs. Det är fint. Och jag köper ju varför de gör det, för att vid en eventuell vinst behöver man kunna hantera att träffa teamet, inte minst artisten, bakom det man kommenterat. Stelt om man öppet sågar det.

  Problemet blir ju att det är rätt falskt. Alla gillar inte allt. Så är det. Och det är väl inget skamligt. Jag kommer ihåg när Benji skulle reagera på några konkurrenter i ESC 2018 och när Ungern spelades så sa han “jag tycker inte om rock”, eller han kanske t.o.m sa “jag hatar rockmusik”.

  Fansen – inte alla såklart, men många – blev rasande. Och jag kände mest “why?”. Ingen skulle köpa om Benji – det poppigaste vi har – kom ut som ett metalhead ändå! Och som sagt, ingen gillar allt så varför skulle man göra det i bubblan?

  Jaja. Det är väl trevligt att folk inte vill stöta sig med varandra, men det blir också lite falskt.

  Ohwell, no harm done. Om nån hade varit riktigt oskön hade jag ändå stört mig på det också, vita lögner för att undvika konflikt fyller sin funktion det med 🙂

 6. Pato

  Kopierar det Adri skrev där. Alltihop. Den där skandalen med Benjamin 2018 var bland det barnsligaste jag sett, jag tycker inte alls att det är oprofessionellt att uttrycka som artist att man inte är helt förtjust i sin kollegas/konkurrents låt. Det är helt normalt. Däremot det Benjamin borde ha tänkt på är att inte såga så hånande som han gjorde, det är däremot inte proffesionellt, knappast som journalist ens. Man ska i så fall kritisera seriöst. Där gjorde han fel, men folk överdrev. Han ville verka rolig men failade…

 7. Denis

  Tror att vi överdriver med Beny och skandal. Han blev ju tillfrågad vad han tyckte. Dels var det inte så många som såg videon. Sedan får man tänka på att de flesta som ser och röstar på ESC inte är fans son hänger med i allt som görs, de hade knappt en aning om vad som hände.

  Att det blev en flopp i tittaröstar kan helt enkelt bero på att det var en tråkig låt. Exakt den typ av låt folk var trötta på att vi skickar. Jag tror också att folk tänkte att den var lite i samma stil som året innan, inget fräscht. Sedan var det också Beny själv som var fel artist för låten vilket jag tror märktes. Det var en grabbig låt som behövde framföras av någon grabbig artist. Beny är mer mjuk, det var svårt att tro på hans attityd. Nån som Robin Bengtsson som är mer grabbig hade varit bättre för låten. Tror han hade övertygat mer, precis som för I Cant Go on som var väldigt grabbig

 8. Adri

  Denis: Jojo. Det var absolut inte videon som låg bakom hans tittar-fiasko. Däremot så blev många fans väldigt arga på honom. Kommer ihåg hur kommentarsfält både på youtube och wiwibloggs var riktigt pissed off.

  Men som sagt, nej det låg bakom hans resultat. Men likväl en enorm överdrift 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se