Georgien Georgiens internvalda bidrag i Eurovision Song Contest 2022 släpptes den 9:e mars men det var inte förrän i går, den 1:a april (inget aprilskämt enligt eurovision.tv), som den officiella videon till Circus MircusLock Me In” presenterades, se nedan:

Den officiella musikvideon till Georgiens ESC 2022-bidrag:

Lyssna på Georgiens bidrag till Eurovision Song Contest 2022:
Bidrag / Artist: “Lock Me In“, Circus Mircus
Länkar: officiell musikvideostudioversion
Låtskrivare: Circus Mircus
Se även: Mer info om det georgiska internvalet

Mer om Georgiens förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Georgien i ESC 2022“ medan de övriga utvalda ESC 2022-bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


16 kommentarer till “Georgien 2022: Officiell musikvideo till Circus Mircus “Lock Me In””

 1. Mr A

  ASC sänds imorgon på SVT. Första tecknet på att tittarsiffrorna är sådär. När man skyfflar runt på programmet.

 2. Schlagerpinglan

  @Mr A, Det var planerat redan från början att andra programmet skulle sändas på söndagen. Det fanns nog något viktigare på lördagen, så det är nog ännu värre än så. De misstänkte att det inte skulle bli någon större succé.

 3. HW

  Det här bidraget verkar väldigt impopulärt av vad jag sett på andra sidor, men jag är iaf ett fan! Trodde innan det släpptes att det skulle vara ett vanligt skämtbidrag men det är en riktigt bra och originell låt. Gillar både refrängen och versen numera 🙂

 4. Mikaela

  Sexyback möter Magical mystery tour. Jag gillar det också!

 5. Micke

  Ok jag slänger ut ett till då. Ett som även berör denna länken på sätt och vis 🙂

  ÅRETS STÖRSTA GLÄDJEPILLER

  Här blir det faktiskt från tre olika bidrag från mig. Kan inte bara plocka från de kvarvarande. Ett av dem är det största överhuvudtaget. Ett är bland de 40 som tävlar vidare och det tredje handlar om del ur bidrag.

  Årets största glädjepiller hela ESC 2022:

  “I Swear to God“, Maël & Jonas – TYSKLAND
  (Årets överlägsna bli på gott humör bidrag. Hur i hel…….kunde den inte vinna)
  ————————————————

  Årets största glädjepiller av de 40 kvarvarande:

  “Trenulețul“, Zdob și Zdub & Frații Advahov – MOLDAVIEN
  (Stackars er som inte ser charmen i denna. Som bara letar hits. Det gör jag irl…definitivt inte i ESC)
  ————————————————

  Årets största glädjepiller överhuvudtaget från del av låt:

  “Lock Me In”, Circus Mircus – GEORGIEN 1.18-1.36 och 2.03-2.38
  (Dessa 53 sekunder lyfter låten enormt. Synd bara att det eviga take me to the…take me to the…take me to the…take me to the…… Ska sabba så mycket)

 6. HW

  @Micke Jag gillar alla dina val här, även om det tog ett tag för mig med “I swear to god” 🙂 Av de 40 som är kvar är definitivt Georgien största glädjepillret för mig, men av allt vet jag inte riktigt… “Face in the crowd” i Sverige kanske?

 7. Mikaela

  @Micke Jag blir också lite glad av Moldavien när jag väl hör den, även om jag inte lyssnar på den självmant. Vi har en komplicerad relation där.

  Både Fulenn och Lights off gör mig riktigt glad, men det är för att jag tycker de är så bra.

 8. Schlagerpinglan

  @Micke, Mycket intressant ämne där jag håller med dig om mycket men inte allt. 😀

  Först och främst så är vi överens om att Moldaviens bidrag är det största glädjepillret som är kvar i tävlingen (endast Österrikes “Halo” kan konkurrera där för mig).

  Din favorit bland de utslagna, “I Swear to God“, är en god kandidat (och den finns med på min slutliga lista av favoriter från de nationella uttagningarna) men årets största glädjepiller för mig är helt klart “Rave Med De Hårde Drenge” med Fuld Effekt i den danska uttagningen. Helt underbar humörhöjare. 😀

  När det kommer till Georgiens bidrag så förstår jag nu varför vi båda tycker om det. Du gillar de sega bitarna som drar ner tempot medan jag gillar de lite mer ettriga, energifyllda delarna. En låt med något för alla (eller ev. en låt där många kan hitta något att irriteras på). 😀

 9. Adri

  Jag gillar Georgien. Förstår faktiskt inte hur denna låt av alla kan väcka såna reaktioner. Det är inget konstigt med denna låt. Låter som vilken som helst, men baserat på kommentarer man läst är detta den ”knasigaste” låt dem hört.

  Jag tycker helt enkelt bara om den, även om den är lite rörig 🙂

  Gällande glädjepiller är året fattigt på det. Men jag tror Irland eller Frankrike kommer närmst.

  Av alla årets kandidater så är det två glädjepiller i särklass:

  PORTUGAL: Ines Homem de Melo – ”Fome de viagem”
  SVERIGE: Cazzi Opeia – ”I Can’t get enough”

  🙂

 10. Adri

  Detta är verkligen HELT off-topic, men jag kom och tänka på det när jag precis kollade på en lista över årets deltagare och skulle se om jag har rätt eller fel (jag har såklart gjort lite research själv, men kan absolut ha missat något år eller så).

  Är 2022 det första året i Eurovision som är helt och hållet fritt från det franska språket? (i låtarna då, programledarna lär väl tjöta på franska)

  Frankrike sjunger ju i år – likt 1996 – på bretonska. Och Frankrike har sjungit på andra språk genom tiderna, men då har alltid andra länder som Cypern (2007) eller Litauen (2011) erbjudit franskt (verkligen bara lite i det senare exemplet). Och de åren Frankrike inte deltagit så har Monaco, Belgien eller Luxemburg filled in den språkluckan.

  2008 är också ett gränsfall, men även där fanns en liten handfull franska ord i den franska låten minns jag.

  Men har jag rätt? Är 2022 det första fransk-fria året i Eurovision någonsin? Det är ju tråkigt för en som mig som älskar det franska språket… men samtidigt, om jag inte märkt det förrän nu så är det visst inte ett så stort problem för mig 🙂

 11. Micke

  @HW, kul att du hittat till “I swear to god”. Jag blir alltid på gott humör när jag hör den och ser studioversionen 🙂 En grej som jag sällan sett tidigare är att polare som normalt ogillar allt som kommer från ESC verkligen tagit till sig den här. Extra kul 🙂

  @Mikaela, släpp ditt osäkra min vän. Det här är ESC det behöver inte vara perfekt allt 🙂 Vad sen gäller dina två. Den franska var en av mina tre favvisar i deras uttagning. Tjeckiens däremot greppar jag inte riktigt. I början tyckte jag direkt illa om den men det gör jag inte längre. Varken eller 🙂

  @Pinglan, vi är tyvärr inte lika överens om ditt danska val som om Moldavien 🙂 Vad Georgien gäller förstår jag inte riktigt vad du menar. Du kan väl inte på fullt allvar mena att det är “sega bitar som drar ned tempot”. De delar jag gillar alltså? Det är ju glädje och allmänt må gott 🙂 Kul iaf att du tydligen greppat “I swear to god”

  @Adri, tycker det är askul med dig för du har precis som jag lätt för att ta till dig bidrag med influencer från alla årtionden 🙂 Är väl inte överförtjust i din portugisiska favvis men absolut helt ok och jag greppar din glädjepiller känsla. Vad gäller Georgien har jag inte hört så mycket skit som du tydligen gjort

 12. Johanna

  @Adri Ja från vad jag hört är detta det första året i ESC utan franska. Tråkigt tycker jag men är glad för att vi har 14 (om jag inte missat något) olika språk förutom engelskan i årets tävling trots allt!

 13. Schlagerpinglan

  @Micke, Jodå, det verkar helt klart som att vi inte alls är överens om vilka bitar i det georgiska bidraget som är höjdpunkterna. Roligt dock att vi hittat något vi gillar i samma bidrag, även om det är lite svårt att förstå. 🙂

  @Adri, Det låter troligt (även om jag inte har någon fakta att backa upp det med) och i så fall en historiskt tråkig milstolpe i ESC:s historia. Men precis som Johanna skriver så tycker jag att det är roligt med så många andra språk så det minskar lite av besvikelsen.

 14. Micke

  Pinglan…..ta inte illa upp. Menar inget illa. Har känt dig på bloggen här i över tio år. Vi har varit överens. Vi har inte varit överens. Har dock ALDRIG någonsin blivit så förvånad över något du sagt som detta om “mina delar” i Georgiens bidrag. “sega bitar som drar ner tempot”. Menar du allvar? Det var igår det var Första april 🙂 Har du verkligen lyssnat på rätt delar? Hade du sagt att du inte tycker om det så… Men detta?

 15. Schlagerpinglan

  @Micke, Jag blev lika förvånad och har trippelkollat för att se om jag verkligen lyssnade på rätt parti. Det är verkligen “Lock me up – Lock me down – Lock me in – Lock me out – Lock me sideways” som du tycker bäst om? Även här inget illa menat… mest stor förvåning om jag förstått saken rätt. 😀

 16. Micke

  @Pinglan Om du hade sagt att den delen av låten var den sämsta skit du någonsin lyssnat på eller liknande då hade jag köpt det rätt av. Olika smak du vet. Men detta “sega bitar som drar ner tempot”. Såååå chockad 🙂 Men vi släpper det min vän. Jag kommer säkert att ha lyckats ta upp hakan från golvet innan jag lägger mig ikväll 🙂

  Vi får ha Moldavien gemensam istället. Där har vi iaf samma uppfattning om glädjepiller 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se