Georgiens Eurovision-bidrag 2022

2022-03-09 (onsdag)

Georgien Den 14:e november 2021 avslöjade TV-bolaget GPB att de internvalt gruppen Circus Mircus till att få representera Georgien i Eurovision Song Contest 2022 och i dag, den 9:e mars 2022, släpptes tävlingsbidraget “Lock Me In“, se nedan.

P.g.a. rådande omständigheter så tycker gruppen inte att det är rätt tid att presentera sin glada och färgstarka musikvideo så Eurovision-publiken får inledningsvis endast nöja sig med ljudspåret, se nedan:

2022-04-02:Officiell musikvideo till Circus Mircus “Lock Me In

Lyssna på Georgiens bidrag till Eurovision Song Contest 2022 här:

“Lock Me In”, Circus Mircus studioversion

Schlagerpinglan: Efter en första genomlyssning av “Lock Me In” så antar jag att det är meningen att man ska bli lite överraskad… men med tanke på en del av Georgiens tidigare ESC-bidrag samt det sätt som gruppen presenterat sig så här långt så skulle jag nog vilja påstå att det låter ungefär som väntat. 😀

Just nu så är jag svagt positiv, då det är en svängig, lättlyssnad låt, men var jag till slut landar kommer helt att bero på hur de väljer att presentera bidraget på Turin-scenen.

Mer om Georgiens förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Georgien i ESC 2022“ medan de övriga utvalda ESC 2022-bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


5 kommentarer till “Georgiens Eurovision-bidrag 2022”

 1. Adri

  Georgiens bästa på många år! 🙂 I like it!

  Folk påstår att det är konstigt, men man är kanske lite härdad efter all tid i ESC-communityt så detta låter rätt… normalt.

  Men det är lika bra ändå 🙂 Jag tror väl inte de kommer göra så mycket mer väsen av sig än Georgien de senaste tre åren, men… ja, jag gillar det 🙂

  Hoppas musikvideon kommer snart, trots rådande omständigheter. För, till skillnad från bandet, tror jag inte det kommer ändrats mycket – inte i rätt riktning iaf – i ”near future” som de säger. Hoppas de släpper videon ändå snart 🙂

 2. Schlagerpinglan

  @Adri, Det stämmer nog att man är lite ESC-härdad när man lyssnar på detta och reagerar med att det låter ganska “normalt”. 😀

 3. Pato

  Absolut inte dåligt. Verkligen inte. Men frågan är vad Östeuropa tycker om det här brittiska tillägget. Jag tror inte det var särskilt smart. Östeuropéer är väldigt kallsinniga mot allting som har med England/UK att göra så de kan få det tufft…

 4. Micke

  Har varit totalt tom för Georgiens bidrag och är så fortfarande. Är det inte dags för dem att komma med något nu så man åtminstone får en aning om vad detta handlar om. Det här kan bli hur bra som helst men även lika dåligt som helst. Ska man till slut hamna på (8/10) eller kanske (1/10)? Har aldrig någonsin varit så frågande inför vad det ska bli av ett bidrag.

  Det som får mig att till största delen känna att jag nog inte kommer att gilla detta är ju det envetet huggande falsettstuket. som börjar vid 0.38 och slutar aldrig som det känns. Å andra sidan finns ju det inte lika använda men underbara, livsbejakande stuket mellan 1.14-1.30. Men oavsett vilket får de komma med något nu så man kan göra klart sin topp 40.

  Ser här att Adri tycks gilla detta medan Pinglan och Pato håller tillbaka mer. Vet du om det möjligen är något på G Pinglan?

  Har faktiskt väldigt dåig koll på vad ni alla här på bloggen känner om Georgien i år.

 5. Schlagerpinglan

  @Micke, Njae… gruppen publicerade en bild på ett trumset med deras logga på i går på Twitter… det är väl det enda som hänt sedan deras bidrag presenterades. Kanske betyder det att något är på G, kanske inte. 😀

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se