GeorgienCircus Mircus, som internvalts till att få representera Georgien vid Eurovision Song Contest 2022, har framfört sitt tävlingsbidrag “Lock Me Inlive inför publik för första gången, vid ESC-förfesten Israel Calling 2022, se nedan.

Circus Mircus framför “Lock Me In” live:

Lyssna på Georgiens bidrag till Eurovision Song Contest 2022:
Bidrag / Artist: “Lock Me In”, Circus Mircus
Länkar: live i Tel Avivofficiell musikvideostudioversioneurovision.tv (låttext + info)
Låtskrivare: Circus Mircus
Se även: Mer info om det georgiska ESC-valet

Schlagerpinglan: När det gäller det georgiska bidraget så är det inte så mycket live-sången jag är nyfiken på, även om det är trevligt att veta att det troligtvis kommer att bli bra, utan själva scenshowen. Med rätt distraktion som hjälper till att komma i rätt stämning så är det mycket möjligt att Georgien kan vara bland mina tio finalister från den andra semifinalen… men jag är inte riktigt där ännu.

Mer om Georgiens förberedelser inför ESC 2022 hittar ni här: “Georgien i ESC 2022” medan länk-samlingen till de övriga utvalda bidragen samt ländernas ESC-förberedelser finns här.

Relaterad information:
Schlagerpinglan: Se “Israel Calling 2022” för fler live-framträdanden från de ESC 2022-artister som gästade förfesten i Tel Aviv. (Jag uppdaterar med länkar till de officiella Israel Calling-videorna efterhand som de presenteras.)

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Georgien 2022: Se Circus Mircus framföra “Lock Me In” live”

  1. Mikaela

    Jag gillar det, tycker de förmedlar studioversionens känsla bra. Jag tror dock väldigt få kommer att rösta på det.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se