Schlagerpinglan: Nytt år, nya veckoscheman. Vi inleder lite försiktigt med vecka 1 som i nuläget endast har 1 händelse inplanerad inför Eurovision Song Contest 2024 men sådant kan ju förändras snabbt.

Uppdateringar i form av fler punkter och mer info kommer att läggas till på min Eurovision-schema-sida där jag samlat det mesta man behöver för att hänga med i vad som händer i Eurovision-världen vecka för vecka.

Veckoschema – Eurovision Song Contest 2024 – v. 1

Fredag – 5:e januari 2024
Norge NorgeMelodi Grand Prix 2024Artister och bidrag presenteras

Se även: “ESC-Veckoschema” – “ESC-Kalender” – “ESC 2024 (info samt presenterade bidrag)
Se även: “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2024-uttagningarna“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


47 kommentarer till “Inför Eurovision Song Contest 2024: Vecka 1”

  1. Adri

    Eurovision – alltså det officiella kontot – lade ut följande på Instagram:

    ”We’re thrilled to confirm that the carribean is coming to the Eurovision Song Contest 2024”

    De säger inte så mycket mer. Utan skriver ”stay tuned”.

    Vad betyder då detta?

    • Deltagare? Svårt att tro. Av måååånga skäl, men kanske framför allt för att Carribean inte ens är ett land. Det är ju ett område.

    • Nån karibisk pausunderhållning? Sist hade vi Justin Timberlake – blir det Rihanna nu? Skratt. Kommer inte hända. (Eller ja, jag VET ju såklart inget men jag satsar mina pengar på ett ganska stabilt nej på det förslaget).

    Finns dock andra karibiska artister såklart. Men ingen jag kommer på, på studs.

    Ska jag gissa så tror jag det handlar om något ännu tråkigare än en pausunderhållnings-reveal. Jag gissar på att Eurovision har fått en ny sponsor. Kanske Rihannas egna märke? Det känns inte alls lika osannolikt som hennes väsen på scenen.

    Jag vet inte vad jag vill med detta inlägg. Mer än att förbereda – mest mig själv – för en redig besvikelse när denna nyhet utvecklas.

  2. Denis

    Adri, kanske nån svensk artist med karibisk koppling ska vara en av pausakterna? Den enda i så fall jag kan komma på är Papa Dee men det känns osannolikt..
    Tror att det handlar om en ny sponsor fast vet inget karibiskt som kan sponsra

  3. Mr A

    https://www.instagram.com/reel/C1mbbTDPoQd/?igsh=MWczejQ1MnVvNm4zZw==

  4. Mr A

    Lite spekulationer om Norge:

    https://eurovoix.com/2024/01/02/norway-speculation-commences-around-the-melodi-grand-prix-2024-participants/

  5. Mr A

    The speculation has been sparked with three acts announcing song releases for this Friday, the artists are:

    Alessandra – “Narcissist”
    KEiiNO – “Damdiggida”
    Raylee – “Charade”

  6. Mr A

    San Marino

    https://eurovision-spain.com/megara-quienes-trajeron-el-rock-al-benidorm-fest-el-ano-pasado-participaran-en-una-voce-per-san-marino-2024/?fbclid=IwAR3BpgMV4jQoakR-3xgwPOihGiN6DCIjughSkc9PFB-qCfrP4ogh5c8-VC4

  7. Mr A

    UMK Läcka?

    https://wiwibloggs.com/2024/01/02/umk-2024-leaked-and-potentially-fake-artist-list-includes-mikael-gabriel-nublu-cyan-kicks-and-jesse-markin/278911/

  8. Adri

    Detta är kanske världens minsta sak att uppmärksamma, för det finns inte allt för mycket som tyder på att detta ens är “en grej”. Men det är också januari – man tar de nyheterna man får. Men det handlar om Polen.

    ———————————————-

    Polen har vad jag sett inte sagt huruvida de kommer köra med uttagning eller internval, men en del verkar tyda på internval då det verkar så att säga “lite kaotiskt” på TVP. Någon/några av deras kanaler har ju helt sonika lagts ner, flera högt uppsatta personal fått kicken. Det är ju inte direkt en liten omorganisation som sker sedan Polen hade sitt val i höstas. Tänker att en nationell final inte kanske är deras prio nu? Vi får se.

    Jag kanske har fel, för detta var bara vad jag tror. De kanske får ihop nåt. Men när jag snackat med (ett litet urval) polacker så tror de på internval.

    Aja, what’s the deal då?

    Jo det florerar en låt på Eurovision-communityn. Från Justyna (Polen 1995) som nämligen kandiderar just för att representera Polen i maj månad i Malmö. Den låten blir rejält hypad. Jag ser folk skriva om den, spaltmeter med hyllningar, Eurovision-kanaler på youtube gör “reactions” på den.

    Denna typ av hype är väldigt ovanligt, för en låt som liksom inte ens är officeillt med i en uttagning. Den är bara skickad till tv-bolaget. Man ser det ibland, men mycket sällan, att en låt redan i det skedet väcker ens lite intresse.

    Här är den iaf:

    https://www.youtube.com/watch?v=SfpMsGvbrCc

    Ja, vad ska man säga? Efter hyllningarna och hypen var jag lite besviken. Denna låt har saker going for it. Den är mörk, lite spännande, lite etnisk, medryckande och jag gillar hur kaotiskt det blir mot slutet.

    Men är inte produktionen lite… fadd? Alltså typ lite som en demo?

    Aja. Det är många steg kvar för denna låt. Kommer den komma någonvart ens? Kanske inte. Men kanske hjälper hypen man ser nu? Då kan jag iaf säga att jag var ute tidigt och spottade det haha 🙂 För den verkar som sagt riktigt populär bland ESC-fansen 🙂

    Fun fact också: blir hon vald kommer Justyna också att vara den artist som gått längst mellan två ESC-deltaganden. Hon representerade som sagt Polen 1995 – med en otroligt märklig sak. 2024 års effort är iaf lite mer straight forward, utan att vara rakt av en platt popbit.

  9. Denis

    Tick- Tock verkar inte längre vara sponsor och partner till Eurovision. Organisationen har åtminstone slutat följa Tick- Tock på sociala medier. Betyder ju förstås inget men verkar inte vara bra relation om man slutar följa någon.
    Så nu kanske vi slipper exklusiva repetionsklipp för TICK- Tock?

  10. Micke

    Gick in för att kolla om Pinglan möjligen har skrivit om Österrike. Ser nu att det inte finns något men varför skulle det göra det då det inte heller finns på liknande ställe. Jag tror mig dock veta vad som händer, eller så har jag bara helt enkelt blivit förd bakom ljuset i min dumhet. Är det som jag tror så kommer Österrike verkligen att stå för det som Adri hävdar att det ofta är med mig. Att det ofta står mellan ett bidrag jag älskar och ett jag hatar 🙂 Avvaktar lite så får jag se om nån snappar upp detta jag pratar om.

    Ser att Adri lagt ut ett möjligt bidrag för Polen. Lyssnat ett gäng gånger nu.

    ————————————–

    4 januari idag och ovanligt många bidrag som jag tycker är bra så här tidigt på säsongen. Faktiskt hela 11 bidrag som jag ger (8/10) MER ÄN BRA. Tre av dem ger jag än bättre betyg. Slänger ut de elva jag pratar om i alfabetisk ordning vad gäller länder utan ranking.

    ALBANIEN
    “Një kujtim”, Eldis Arrnjeti – (Utslagen)

    ESTLAND
    “My Friend”, Ollie –
    “Still love”, Uudo Sepp, Sarah Murray

    FRANKRIKE
    “Mon Amour”, Slimane – (Frankrikes bidrag)

    MOLDAVIEN
    “Obosit”, Aliona Moon feat Milla
    (Var ju bidrag en kort stund (9,5/10) FÖR BRA FÖR ESC)
    “Spune-mi“, LAURA

    POLEN
    “WITCH-ER Tarohoro”, Justyna Steczkowska
    (om den nu ens är ett bidrag)

    SPANIEN
    “Amor de verano”, Marlena
    “Sé quién soy”, Angy Fernández
    “Te echo de -“, Noan

    TJECKIEN
    “Pedestal“, Aiko – (Tjeckiens bidrag)

    Finns ytterligare tio bidrag som jag tycker är bra men inte mer än det. Alltså 21. Bra inledning

    ——————————

    Om man tittar på det motsatta då? Det finns även 11 bidrag åt andra hållet sas. Dessa elva är MYCKET DÅLIGA och de är i alfabetisk ordning:

    ALBANIEN
    “Çmendur“, Mal Retkoceri
    “Unë“, Olsi Ballta

    ESTLAND
    “Fomo”, Cecilia –

    MALTA
    “Banana”, Matt Blxck
    “Breaking bad”, Karin Duff
    “Numb”, Stefan Galea
    “Puppet”, Franklin Calleja
    “Topic”, Greta Tude

    SPANIEN
    “Brillos platino”, Almácor

    TJECKIEN
    “Dopamine Overdose“, Tom Sean

    MOLDAVIEN
    “DNA“, Sasha Letty

  11. Johanna

    @Denis Hoppas! Tick-tock är en skitapp som inte tillför något bra och kommer inte laddas ner av mig iaf. Ser hellre klippen direkt på youtube

  12. Micke

    Någon som vet när A Dal i Ungern hålls i år? Känns på sätt och vis viktigare än ESC

  13. Adri

    Jag hoppas verkligen också att samarbetet mellan Eurovision och TikTok är avslutat.

    TikTok är i sig självt en otroligt problematisk app på många sätt. På ett helhetsplan.

    Men i denna bubbla är det problematiskt nog att mycket av materialet, inte minst repklipp, släppts där först. Jag menar; är inte det exkluderande så säg?

    Micke: Den polska låten är en kandidat. Det är bekräftat. Det ser man bland annat på sångerskans instagram, där poster om låten kompletteras med en eurovision-hashtagg 🙂

    Men den kanske inte ens är en fis i rymden. Som sagt; vi vet ju inte om det blir nationell final eller internval.

    Men inskickad är den – confirmed 🙂

  14. Denis

    Jag är kluven till repetionsklipp. Ger artisterna onödigt mycket press om alla är så hårda och kritiska. Och minskar överraskningen, vill bli överraskad av framträdande.

    Anyways, Finland har släppt ledtrådar till tävlande artister. Artistsläpp avslöjas nästa vecka men redan nu har man alltså gett ledtrådar till tre av dom.

    Kroatien spelar upp sina 24 bidrag idag på radio. Från och med kl 14 spelas alla låtar upp. Enligt rykten är Opatija inte längre värdstad då HRT valt att införa semifinal och då är Zagreb värd. Spännande ändå att Kroatien satsar stort i år

  15. Micke

    Jag kommer nog att checka in här lite fredagar och lördagar under januari. Hoppas det finns diskussionsvilja på bloggen då 🙂 Saknas klart just nu men det kanske dyker upp i februari eller nåt. Tyvärr dyker ju MF upp då med 🙂

  16. Micke

    @Johanna, tar en chansning här innan jag förvinner ett tag att få kontakt. Skulle vara kul att höra vad du tycker om mina elva bidrag då vi så ofta gillar samma låtar. Eller kanske inte i år 🙂

  17. Johanna

    @micke Har lyssnat lite för lite på vissa meb Eldis var ju överlägset bäst i Albaniens uttagning. Och “Mon Amour” blir jag mycket förvånad om den inte hamnar i min personliga topp 5 när alla låtar är släppta.

    Spanien har jag lyssnat för lite på men vet att mitt första intryck var att “Te Echo de” var bäst.

    Estland var oväntat bra överlag och allra bäst är Ollie (i år igen) Gillar ävrn din sndra favorit där.

    Tjeckien är helt ok men inte mer. Inget som jag tror kommer rankas så högt av mig iaf.

    Polens ev låt har jag inte hört än alls. Återkommer!

  18. Mr A

    Kroatien dyker upp här förmodligen:

    https://eurovisionworld.com/national/croatia/dora-2024

  19. Adri

    Micke: Som vanligt gällande ditt varande eller icke-varande på bloggen, så avgör du själv.

    Men diskussionsvilja finns. Vi är ju några här, me included. Jag svarar ju more or less alltid. Du kan ju inte claima att diskussionsvilja saknas, utan att ens försöka dra igång nåt 🙂

    Nu ska jag lyssna på Kroatiens låtar! 🙂 Jag är så redo för besvikelse! Men jag gillade ju Let 3 förra året – jag är chockad själv – så de kanske är härliga även 2024. Men känns lite som att nyhetens behag klingat av.

  20. Adri

    Ok jag har inte lyssnat på Kroatiens startfält än. Men däremot har jag lyssnat på Let 3 – och alltså, om Adrian i februari 2023 kunde se mig nu hade han svimmat av chock, jag ser dem GÄRNA i Eurovision igen.

    Denna låt var toppen den med!

  21. Adri

    Ok nu har jag kollat igenom Kroatiens fält, en snabbgenomgång skall sägas. Saker kan (men lär inte) förändras vid fullversionerna. För jag vågar redan nu säga att Kroatien handlar om två akter för mig:

    Let 3 vs. Baby Lasagna.

    De andra kommer jag nog inte ge så mycket för. Eller ja, vi får se – men första intryck är ofta rätt bestående 🙂

    HEJA LET 3 – ELLER BABY LASAGNA! 🙂

  22. Micke

    Fanns fyra bidrag i Kroatiens fält som lät lovande och ett som lät uselt. Gissa vilket som var det sistnämnda 🙂 Säger dock inget mer innan jag hört fullversionerna, vilket nog kommer att dröja för min del.

  23. Micke

    @Johanna, verkar ju som mycket stämmer mellan oss även i år. Visst var Eldis o hans bidrag så mäktigt. Helt chanslöst i en sån här tävling då det måste sätta sig snabbt hos människor. Den är tvärtom en växare. EN STOR VÄXARE 🙂

  24. Adri

    Micke: Såg din fråga om Ungern nu btw, och enligt wikipedia pågår det 10 feb och 23 mar.

    Snart ska jag väl kanske också kunna ha lika många bra. Men jag är fortfarande lite avig gällande 2024. Det känns rätt svagt ännu i uttagningarna. Men ska jag göra en liknande strukturerad lista som du gjorde, över mina favoriter (i vissa fall “favoriter”), blir det väl:

    ALBANIEN: Luan Durmishi – “Perseritja” (ute)

    ESTLAND: Allt suger – eller nja kanske inte. Men absolut inget är bra iaf. Det mesta verkar tyda på att låten med den mycket enkla titeln “(nendest) narkootikumidest ei tea me (küll) midagi” vinner – och det är väl en av de jag ogillar minst. Så jag stöttar väl det ändå.

    KROATIEN: Baby Lasagna – “Rim tim tagi dim”
    Let 3 – “Babaroga”

    MALTA: Denise – “Mara”
    Erba – “Sirena”

    MOLDAVIEN: Natalia Barbu – “In the middle”

    POLEN: Inte hört något annat inskickat, men jag ger ändå grönt ljus – eller gult iaf – till “WITCH-ER Tarohoro” – trots den dumma låttitlen.

    SPANIEN: Sofia Coll – “Here to stay”

    TJECKIEN: Aiko – “Pedestal” (växare, yaay)

  25. Micke

    @Adri, undrar om vi någonsin varit så way off när det varit smak som vi är hittills i år? Låter kanske omöjligt men fan vet 🙂 Vi har en lika-….Tjeckien. Erba i Malta är nära för mig. Får de till det på scen så. Polen om det stämmer.

    Ändå kul att du slänger ut lite så det händer nåt på bloggen 🙂

    Tänk om vi kunde få tillbaka främst Ungern och Turkiet till ESC 🙂

  26. Micke

    Erba menar jag i Malta

  27. Adri

    Micke: Polen stämmer. Den är inskickad. Men iom att jag inte vet någon annan vet jag inte om den har mitt stöd. Men den är ok, det är den.

    Som sagt så är jag alltid här, och redo. Så delar inte din bild av diskussionsviljans avsaknad här 🙂

    Inte heller saknar jag Ungern nämnvvärt. Det var ett bra land i tävlingen, men säger man dumheter som att ”Eurovision har blivit för bögigt” så kommer jag i 1000 av 1000 dagar säga att då ska man inte vara med. Hejdå – och kom tillbaks när ni beter er.

    Ser hellre Slovakien, Bosnien, Nordmakedonien, Monaco och Andorra komma tillbaks faktiskt.

  28. Denis

    Baby Lasagna var riktigt bra! Och tänk då att den bara var ersättare för en annan låt..
    Men jag tänker också att det ska mycket till för att Let 3 inte vinner i år igen. Känns som deras år, igen…
    Fast Kroatien har överraskat förr.

    När det gäller länder som borde återvända så är Ungern välkomna den dag dom är mindre Orban styrda och toleranta.
    Vill hellre ha mitt kära Bosnien tillbaka men då det har stora skulder till EBU är det osannolikt:(

    Och sen vore det kul med ett mikroland i tävlingen. Nu när Monaco har ett nytt tv bolag kan ESC 2025 vara perfekt

  29. Micke

    @Adri, jag pratar musik nu och inte politik och annat liknande. Sånt håller jag helt utanför bubblan.

    När det gäller vad de gett och vad gäller musik är Ungern absolut etta för mig att önska tillbaka. Lika solklar tvåa är Turkiet. Sen har jag hela tiden önskat Luxemburg tillbaka (go for it), Bosnien-Hercegovina, Monaco, Andorra m.fl. De flesta är välkomna 🙂

    Sen kan jag berätta att jag har en ny låt längst ned i slasken av allt som hittills presenterats i ESC 2024. Maltas Greta och snubben som går bananas har nu lämnat sistaplatsen som de delat på. Välkommen down under Let 3 🙂

  30. Denis

    Idag presenteras också alla norska tävlande. Redan nästa helg drar deras MGP igång med semifinal 1.
    Men idag får vi alltså alla tävlande presenterade. Vi vet att alla låtar som släpps efter 1 september får tävla så kanske blir det en super hit alla känner till som tävlar..

    Hoppas bara EBU inte gör verklighet av Norges önskan att minska juryns kraft till 30%. Det hade varit förödande

  31. Johanna

    Snabblyssnat på Kroatiens låtar och de två Adri nämner som toppkandidater var överlägset sämst enligt mig. Let 3 vinner säkert igen men finns ju minst 10 låtar jag gillar såpass bra att de i nuläget skulle vara bättre än både Tjeckien och Albanien iaf…..

  32. Micke

    Johanna, skönt att du kom in o rättade till åsikterna här 🙂 Nu kan jag ta upp hakan från golvet igen då den legat där o gapat av förvåning över hyllning av dessa bidrag 🙂

  33. Adri

    Jag kan lite köpa att man ogillar Let 3. Men Baby Lasagna? Det kan ni väl för helsike inte mena? Johanna? Micke?

    What’s the matter with you liksom? 🙂

  34. Micke

    @Adri, när det gäller Baby Lasagna pratar jag mest om versen. Med en mindre dålig vers hade de kanske kunnat bygga bättre runt refrängen. Men versen är i mina ögon och öron rent bedrövlig

  35. Denis

    Team Adri här när det gäller Kroatien. Men det vet han nog:)
    Förstår att man ogillar Let 3. Den gruppen är ju skapad för att provocera och då kommer det per automatik. Även om jag tycker Baba Roga är bättre än Mama ŠĆ:)
    Men Baby Lasagna? Om man inte hade problem med att acceptera Käärija och hans barnlåt förra året bör väl detta funka lika bra. Inte helt perfekt låt men för att vara Kroatien är det fräscht

  36. Adri

    Nämen. Keiino var GRYMMA 2019, och rätt bra 2021. Men denna låt är ju verkligen… nämen så dålig ju.

  37. Mr A

    Norges artister:

    https://www.nrk.no/kultur/disse-deltar-i-mgp-2024-1.16701241

  38. Mr A

    Bidragen:

    https://eurovisionworld.com/esc/norway-here-are-the-artists-for-melodi-grand-prix-2024

  39. Adri

    Okej så Norge:

    Jag kommer inte över hur rakt av usla Keiino är denna gång. De är alltså inte bara ”inte bra”. Utan de är rakt av dåliga. Aldrig sett ett sånt här nerköp av en etablerad ESC-akt innan. Jisses.

    I övrigt fanns det en del låtar. Jag måste såklart höra mer. Några lät kanske inte bra, men intressanta och det är inte fy skam. Typ ”Waltz of death”.

    Men ska jag säga de vars första intryck var bäst så är det:

    1. Miia – ”Green lights” (detta låter t.o.m som en låt jag kan uppskatta utanför bubblan. Den är så att säga ”my alley”.)

    2. Farida – ”Heartache” (motsatsen till Keiino. Farida deltog ju 2022 också… med en himla dålig låt. Men denna gillar jag 🙂 ).

  40. Johanna

    @Adri håller med Micke på vartenda ord han dkriver om vad som är problemet med Bsby Lasagna. Refrängen är godkänd. Rösten är bra bitvis, menvad är det för text på versen? Är detens en text ocj vsrför har han tagit bersenfrån en låt och klistrat ihop med refrängen från en anban?

    Vad gäller Let 3 så växte de för mig förra året. Mama Sc var en bedrövligt dålig låt, men fortfarande bättre än årets låt. Det som gjorde att den växte förra året var främst gruppen själva och deras framrädande.

    Bäst i Krostin i år var efter en lysdning “Tisine” Får se om jag ändrar mig längre fram. Det har hänt förr!

  41. Micke

    Norge i ESC. Nästan lika ointressant som Sverige i ESC. Men än så länge hänger jag ändå med men oj så svagt startfält. De två största besvikelserna är definitivt KEiiNO och Margret Berger som tidigare levererat men inte nu.

    Fem bidrag är riktigt, riktigt usla, i synnerhet den av de fem som kommer först i alfabetet:

    Gothminister – We Come Alive
    KEiiNO — Damdiggida
    Mathilde SPZ ft. Chris Archer & Slam Dunk — Woman Show
    Super Rob & Erika Norwich — My AI
    Thomas Jenssen — Take Me To Heaven

    Bedrövliga bidrag.
    —————————-

    Finns det inget bra då? Jo det finns ett lovande bidrag:

    Miia – “Green Lights”

  42. Denis

    Förstår fortfarande inte storheten hos KeeiNo. Alla andra älskar dom men jag tyckte dom var överskattade redan 2019. Visst dom hade en kul partylåt , som gjord för ESC men inte var den så bra att den förtjänade flest röster. Inte var den bättre än “Arcade’ ,det kan ingen övertyga mig om..
    Enda anledningen till att folk tjatar så mycket om dom är för att dom gjorde så bra ifrån sig då. Hade dom inte gjort det hade ingen brytt sug om dom

  43. Adri

    Denis: Fast det tror jag inte nån säger emot. Klart man bryr sig mer när någon tidigare framgångsrik återvänder.

    Sätt det i svensk kontext. Ponera att Loreen och Tusse skulle återvända till samma upplaga MF. Vem hade engagerat mest?

    Inte är det Tusse iaf.

  44. Denis

    Fast Loreen hade iallafall en bra låt, hon vann ju.
    KeeiNo är ju bara populär för att ingen trodde dom skulle göra så bra ifrån sig. Sådana euro trash låtar går sällan bra. Det är ju inget mer än epa dunk- Rednex stil på dom.
    Men visst, tycker man på allvar om Rednex funkar ju detta också..
    Dessutom tycker jag det är billigt att göra en låt på stereotyper, och sen säger hela Europa ” åh vad roligt med äkta autentisk nordisk musik..
    Nope

  45. Micke

    Adri och Johanna. För min del har januari klarnat nu. Är det något ni vill så kommer jag att vara här på fredagar. Torsdag eller lördag är olika. I övrigt blir det inte mycket här i januari. Blir mest jobb och spelningar för mig nu. Plus en hel del fester 🙂

    Är öppen för all diskussion 🙂 Älskar att tjata på här som ni vet 🙂 Väntar mest på Luxemburg här men ska ta lite mer tag i Kroatien och Norge ikväll och imorgon. Väldigt tråkigt att Keiino dippar så jädrigt efter kanonlåten 2019 och den andra som var bra den med. Likaså M.Berger. Vad hände här?

  46. Micke

    Just nu efter få lyssningar.

    KROATIEN: “Dijamanti”, Natalie Balmix
    Reserver: (“Tišine”Eugen och “A tamburitza lullaby”, Alen Đuras)

    NORGE: “Green lights”, Miia
    Reserver: (Finns inga)

  47. Adri

    Micke: Bara dyk in närsom. Jag lär va r. Och lär va redo att prata om this and that 🙂

    Gällande Norge är det glädjande att se att vi enas någonstans i år, nu när Kroatien minst sagt sket sig 🙂 ”Green lights” är min favorit också.

    Däremot är tronen nog delad med ”Heartache”. För den jävla refrängen alltså. Den lämnar mig inte. Och jag vill inte lämnas heller. Den gör mitt nostalgiska hjärta glatt!

    Sen… alltså Margaret Bergers låt är inget jämfört med hennes bidrag 2013, men jag gillar den likväl. Den är iaf topp 6-8 någonstans.

    Men Keiino… alltså jag älskar ju 90-/00-tals europop så jag borde gilla detta E-Type/Da Buzz-stuk. Men nej. Det är verkligen botten 4-5. Och tyvärr lär den vara en segerkandidat på namn. Men hoppas inte. För här fanns verkligen bättre! :/

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se