IrlandIrland kommer att välja ut sitt bidrag i Eurovision Song Contest 2024 genom en Eurvision-special av “The Late Late Show” den 26:e januari där sex artister tävlar med bidrag som släpps ett efter ett och där två bidraget nu kan lyssnas på.

Under The Ray D’Arcy Show i dag spelades den andra låten upp, se länk till “Go Tobann” med Ailsha nedan. Mer info om startfältet samt det förväntade låt-släpps-schemat hittar ni här.

Irlands “Eurosong 2024” – Låt nr 2:

Go Tobann“, Ailsha
(text & musik: Ailsha Davey, Peadar Connolly Davey)

Schlagerpinglan: Hmm… jag vet inte riktigt vad jag ska säga om detta bidrag. Det känns som att det är två låtar som spelas upp samtidigt och det gör mig superstressad. Kan det vara ett unikt fall av bidrag som gör sig bättre live än i studioversion? Jag hoppas på det. 😀

Mer om Irlands förberedelser inför ESC 2024 hittar ni här: “Irland i ESC 2024“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2024 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2024-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


4 kommentarer till “Irland 2024: “Go Tobann” – Ailsha”

  1. Adri

    Oj. Detta var… nämen det var rakt av uselt.

  2. Mr A

    Finlands artister imorgon: https://svenska.yle.fi/a/7-10048664

  3. Mr A

    https://arenan.yle.fi/1-67448495

  4. Johanna

    Är detta ens en låt? För mig bara oljud. Nej. Nej. Nej. Och att alla på min timeline på Twitter/X verkar älska denna? Jag fattar ingenting……

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se