FinlandFinland kommer att välja ut sitt bidrag i Eurovision Song Contest 2024 genom den nationella finalen Uuden Musiikin Kilpailu 2024 den 10:e februari där sju artister tävlar med bidrag som släpps ett efter ett och där man nu kan lyssna på fyra av bidragen.

En timme före midnatt släpptes den fjärde låten: “Glow” med Jesse Markin, se nedan. Mer info om UMK 2024-startfältet samt det förväntade låt-släpps-schemat hittar ni här.

Det fjärde “UMK 2024”-bidraget:

Glow“, Jesse Markin
(text & musik: Jesse Markin, Totte Rautiainen)

Schlagerpinglan: Visserligen kan jag urskilja en relativt medryckande refräng här… men nej. Detta var lite för enformigt för min smak. Som sagt, man kan inte gilla allt men chansen finns ju fortfarande att den kan växa till sig så jag vill inte säga något definitivt i nuläget. Märkligare saker har ju hänt. 😀

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2024 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2024-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Finland 2024: “Glow” – Jesse Markin”

  1. Denis

    Han har sagt att han inte kommer åka till Malmö om han vinner så länge Israel tävlar. Så det blir ju spännande att följa…

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     





Musik bloggar Blogglista.se