Andra länders ESC-uttagningar

2009-01-28 (onsdag)

Schlagerpinglan: Det är inte bara i Sverige som vi är i full gång med förberedelserna inför Eurovision Song Contest 2009. Jag har rapporterat om de olika ländernas 2009-planer praktiskt taget sedan förra tävlingen slutade.

För att enkelt kunna gå tillbaka och hitta relevanta inlägg och samtidigt kunna blicka framåt så har jag nu sammanställt alla aktuella datum och länkar under Aktuellt/Bidragen till ESC 2009 i sidomarginalen till höger.

Där kan man t.ex. läsa att fyra länder redan valt ut sina bidrag (finns länkar så att man kan lyssna på dem) och fyra länder väljer ut sina bidrag nu på lördag den 31:a januari, för att bara nämna några saker.

Denna uppställning kommer att uppdateras allt eftersom bidragen blir utvalda och till sist kommer där att finnas en förteckning över alla bidragen till Eurovision Song Contest 2009.

Under Aktuellt/Melodifestivalen 2009 – Alla bidragen, även det i högermarginalen, har jag dessutom samlat alla aktuella datum, bidrag och startordningar som rör Melodifestivalen 2009. Denna sida kommer naturligtvis också att uppdateras.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se