Idol Light 2010?

2009-02-15 (söndag)

Schlagerpinglan: Följetongen på aftonbladet.se fortsätter med ett kapitel där Björkman hoppat in som jurymedlem vid något tillfälle. Jakten fortsätter därmed och Björkman, som gjort ett bra jobb med Melodifestivalen, ska tydligen avsättas till varje pris och utan en tanke på följderna.

Vill ni verkligen att Melodifestivalen 2010 ska fyllas av en massa snyfthistorier om mamman som sjunger om sina förlossningsvärkar, tonårs-Berra som meckat ihop världens coolaste datorlåt och trubadur-Nisse som bara måste dela med sig känslan från sin Ölandssemester?

Vill ni verkligen att vi ska representeras i ESC 2010 av en glad amatör som vunnit svenskarnas hjärtan men som får scenskräck när han inser att han står inför en storpublik för första gången i sitt liv?

Jag verkar vara ganska ensam om att inte vilja se denna utveckling, med tanke på alla folkstormar. Jag hade t.o.m. föredragit att G:son skrev alla låtarna själv och Björkman enväldigt valt ut vinnaren. (Om nu ett överdriftsalternativ måste väljas.)

Snälla aftonbladet, ge upp nu innan ni förvandlar Melodifestivalen 2010 till “Idol light“.

Läs även mina inlägg om Johan Norberg och Christer Björkman.

Andra bloggar om: , , , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Idol Light 2010?”

 1. Regina Noctis

  Jag undrar hur många upprörda svenskar det krävs för att det ska bli “folkstorm”. Tio?

 2. Schlagerpinglan

  Regina Noctis,
  Räcker nog med en uttråkad journalist.

 3. DavidG

  Ja dom är oerhört löjliga på aftonbladets redaktion nu..

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se