Webbjokern – från insidan

2010-11-10 (onsdag)

Schlagerpinglan: Jag vet att vi redan lämnat Webbjokern (MF 2011) bakom oss men det blir ett inlägg till.

Eftersom det i slutändan blev två helt OK vinnare så kan man kanske luras att tro att årets Webbjoker var en succé. Med tanke på att Christer Björkman inte kan se att där varit några större problem utan att “smaken avgjort” o.s.v. så får man väl anta att det blir ett liknande upplägg nästa år. Detta gör att man blir väldigt frustrerad och uppgiven.

Därför tycker jag att det är viktigt att så många som möjligt läser krönikan som en av de tävlande i årets (och förra årets) Webbjokern skrivit. Det är Fredrik Hanefalk, från Fredrik och Magnus som kom åtta med ”Get Out”, som är författaren och texten hittar ni här. Läs, begrunda och ha det i bakhuvudet nästa gång ni lyssnar på Björkman & C:o när de talar sig varma för Webbjoken.

Efter första årets Webbjokerfiasko så hade man fortfarande förhoppningar om att det skulle bli bättre. Nu efter år två så inser man att SVT är nöjda med hur det utvecklats. De försöker även att intala oss att allt är som det ska.

Personligen hoppas jag att detta var sista året som Webbjokern hölls, i alla fall på detta sättet. Om de inte inser att det är omoraliskt att plocka pengar från hoppfulla amatörer så bör de byta ut ledningen eller slopa projektet helt.

Andra bloggar om: ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se