I dag, lördagen den 4:e februari, är inte enbart dagen då Melodifestivalen 2012 drar igång. Det är även dagen då Malta väljer ut sitt ESC-bidrag, dagen då Norge och Ungern väljer ut sina sista finalister och dagen då Litauen startar sin ESC-uttagning. Kvällens schema med tider och länkar till de olika webbsändningarna hittar ni här nedan.

ESC-uttagningar, lördagen den 4:e februari:
kl. 19:55: Norges “Melodi Grand Prix” Semi 3 (webcast)
kl. 20:00: Sveriges “Melodifestivalen” Del 1 (SVT1 & webcast)
kl. 20:00: Litauens ESC-uttagning Semi 1 (webcast)
kl. 20:15: Ungerns “A Dal” Semi 2 (webcast)
kl. 20:40: Maltas ESC-uttagning Final (webcast)

Schlagerpinglan: Jag återkommer under dagen med lite närmare upplysningar om de fyra uttagningar som jag personligen tycker är av störst intresse. För er som ser Litauens semifinal som kvällens höjdpunkt rekommenderar jag däremot esctoday.coms infosida. På återseende. 😀

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se