Italien byter ESC-bidrag

2012-03-13 (tisdag)

Först meddelades det att internvalda Nina Zilli skulle få representera Italien i Eurovision Song Contest 2012 med sitt Sanremo-bidrag “Per Sempre” men det verkar inte gälla längre.

Enligt TV-bolaget RAI så är det låten “L’Amore è Femmina” av Nina själv, Christian Rabb, Kristoffer Sjökvist, Frida Molander och Charlie Masoni, se länk nedan, som kommer att vara årets italienska ESC-bidrag. (Källa: eurovision.tv)

Lyssna på Italiens ESC-bidrag 2012 här:
Nina Zilli – “L’Amore è Femmina”

Schlagerpinglan: Nu har jag ju endast lyssnat på “L’Amore è Femmina” en gång så jag ska inte vara för snabb att kalla detta ett nedköp. Jag vet bara att jag verkligen gillade tanken på att få höra “Per Sempre” i Baku. Nåja, den nya låten växer kanske med tiden.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


3 kommentarer till “Italien byter ESC-bidrag”

 1. Micke

  Håller helt med om detta med nedköp Schlagerpinglan. Jag har lite svårt för de som inte kan ta ballader utan måste ha upptempolåtar. För mig är de lika viktiga de som betyder något är klassen på dem. Italien har alltid varit kungar och drottningar av ballader och jag har saknat dem under alla år de varit borta från ESC.

  Nu hade de en riktig fin ballad igen med PER SEMPRE. Det är absolut inget fel med deras nya låt men för mig är inte Italien texter där man helt plötsligt hör boom boom mitt i texten. Det är de så många andra som sysslar med.

  Tråkigt om det är som du säger, och jag betvivlar inte det, att de byter låt.

 2. Vronkan

  Alltså… Vikken grej. Christian är min gamla klasskamrat så jag vägrar vara nåt annat än partisk. Heja Italien! 😀

 3. Rickard

  Bra låt men inget slår Per Sempre! Här gav Italien bort en segerlåt! Helt obegripligt! Kommer nog ändå stötta dem, men är otroligt besviken just nu! Per Sempre var en av de bästa låtarna i årets tävling!

  Förstår inte hur de kan byta en så bra låt!!!! Åres hjärnsläpp!

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se