Albanien valde ut sitt bidrag till Eurovision Song Contest redan i december 2011 genom “Festivali i Kenges“. Vinnarbidraget “Suus” har finputsats i Los Angeles och presenteras nu tillsammans med en musikvideo:

Albaniens ESC-bidrag 2012:
Suus“, Rona Nishliu (musikvideo)
Suus“, Rona Nishliu (final-framträdande)

Schlagerpinglan: Videon var väldigt passande till låten som säkert är väldigt känslofylld och gipande om man förstår eller är mottaglig för den. Jag förstår däremot inte texten och berörs inte heller nämnvärt av Ronas sång, inte ens nu efter flera månaders “växtid”. Nej, man kan inte tycka om allt och detta är nog ett av de bidrag jag har mest svårt för.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se