Videon till Italiens bidrag i Eurovision Song Contest 2012 med Nina Zilli har presenterats på gazzetta.it, se länk nedan. I videon hörs den hel-italienska versionen av “L’Amore È Femmina (Out Of Love)” men fortfarande är det den engelsk-/italienska versionen som står med på den officiella ESC-sidan. (Källa: esc2012.webs.com)

Italiens ESC-bidrag 2012:
L’Amore È Femmina“, Nina Zilli (musikvideo)
L’Amore È Femmina (Out Of Love)“, Nina Zilli (ESC-version)
L’Amore è Femmina“, Nina Zilli (italiensk live-version)

Schlagerpinglan: Jag hoppas fortfarande att Nina kommer att sjunga den hel-italienska versionen i Baku men det mesta tyder ju på att det inte blir så. Vi får helt enkelt vänta och se.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Videon till Italiens ESC-bidrag 2012”

 1. Micke

  Hmmm! Jag får ändå trots allt upp hoppet lite igen. Varför gör man videon på italienska om man tänker sjunka så lågt att sjunga den på engelska i ESC?

  För mig personligen är det mycket enkelt. Jag kan ta diskussion varje dag om vilket som är bäst att sjunga på egna språket eller på engelska. Det normala då för mig är att i 85% av fallen föredrar jag det egna språket.

  När det gäller italienska bidrag är det dock annorlunda för mig. Detta land med världens vackraste språk när det gäller musik kan i mina ögon, får helt enkelt inte, göra våld på sig själva. Cantiamo la lingua più bella

 2. Schlagerpinglan

  Mmmm… man blir nästan lite irriterad när man tänker på att de har en riktigt bra italiensk version men (förmodligen) inte tänker använda den.

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se