Remix av Schweiz ESC-bidrag 2012

2012-05-12 (lördag)

Dagarna innan Eurovision Song Contest 2012 drar igång så passar Sinplus på att på att släppa ett nytt album. Albumet heter Disinformation, finns att köpa från den 18:e maj och innehåller bl.a. Schweiz ESC-bidrag “Unbreakable“. En remix av låten har de redan presenterat på youtube, se länk nedan. (Källa: eurovision.tv)

Schweiz ESC-bidrag 2012:
Unbreakable – 7th Heaven Remix (Club Mix)“, Sinplus (remix)
Unbreakable“, Sinplus (video)
Unbreakable“, Sinplus (promo-video)
Unbreakable“, Sinplus (NF-framträdande)

Schlagerpinglan: Då sällar sig även Schweiz till skaran av länder som är snälla att förse oss med lite tidsfördriv innan ESC 2012 drar igång på allvar. Andra länder som gjort liknande är bl.a. Frankrike, Serbien, Slovenien, Belgien, Norge, Cypern, Italien, Ungern och Israel.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Remix av Schweiz ESC-bidrag 2012”

  1. Dennis

    Ibland kommer de olika länderna med lite trevligt “tidsfördriv” som du säger och ibland tyvärr även så som Schweiz på temat “Hur man fördärvar en riktigt bra låt på bara några minuter”. Usch säger jag bara. Schweiz bidrag i år är för mig en klar fyra men detta de nu släppt är en total NOLLA:

  2. christopher

    Tycker det här är okej en neutral3 men orginal versionen är en riktigt stark 5 enligt mig så det är tur att dem tar den när dem kliver in i baku

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se