ESC 2012-repetitioner: Dag 4

2012-05-16 (onsdag)

I dag är det äntligen dags för Sveriges första reptetionspass på scenen i Baku. Förutom Loreen så är det de sista länderna från den andra semfinalen av Eurovision Song Contest 2012 som repeterar. Här nedan ser ni onsdagens schema. Lite senare i dag kommer det att kompletteras med länkar till smakprov från repen.

Repetitionsschema 16:e maj 2012, semifinal 2 – repetition 1:
08:00-08:40 Slovenien “Verjamem” (escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)
08:45-09:25 Kroatien “Nebo” (escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)
09:30-10:10 Sverige “Euphoria” (escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)
10:15-10:55 Georgien “I’m A Joker” (escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)
11:55-12:35 Turkiet “Love Me Back” (escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)
12:40-13:20 Estland “Kuula” (escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)
13:25-14:05 Slovakien “Don’t Close Your Eyes” (escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)
14:25-15:05 Norge “Stay” (escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)
15:10-15:50 Bosnien och
Hercegovina
“Korake ti znam” (escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)
15:55-16:35 Litauen “Love is blind” (escdaily) (escXtra) (eurovision.tv)

Schlagerpinglan: Länkarna till repetitionerna från den första semifinalens länder hittar ni här och här medan första halvan av den andra semifinalens rep finns här. Hela repetitionsschemat finns som vanligt i både ett utförligt och förenklat format.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


7 kommentarer till “ESC 2012-repetitioner: Dag 4”

 1. Vronkan

  Alltså.. Heja Loreen. Grym tjej, grym låt, men va faan vad illa det lät på första repet. :/ Jag blir lite nervös. Förhoppningsvis la hon inte så mkt krut på sången under denna första genomkörare, bara..

 2. Rickard

  Håller med Vronkan! Lät inte så värst bra. är lite smått nervös jag med! Men jag tror det kommer bli mkt bättre när arenan är full och stämningen på topp. Det såg lika illa ut om inte värre när Saade hade sina repetitioner. Så än finns det hopp… 🙂

 3. Schlagerpinglan

  Förmodligen går första repet mest ut på att få numret på plats, så jag tror inte att vi behöver oroa oss. När det väl är dags så kommer det förhoppningsvis att låta riktigt bra. 😀

 4. Micke

  Verkar som om slovenerna åtminstone har plockat av turbanerna från tjejerna. Det får den istället att plocka extrapoäng. Hade de bara gjort om slutet då körtjejerna tar över där leadsångerskan skulle klämt i hade detta varit en av mina absoluta favvisar.

 5. Schlagerpinglan

  @Micke, Ja, tittar man på repen så ser det ljusare ut för Slovenien men tyvärr så verkar Moldavien köra på samma “show” som i uttagningen. Väldigt tråkigt…. tror att en av mina favoriter försvann där.

 6. Micke

  Vet du Schlagerpinglan. Jag trodde inte mina ögon när jag såg att de på repet fortfarande körde “hoppa bock showen”. Har de inga rådgivare i Moldavien. Varför gör de så här. Showmässigt är det Moldavien och Ukraina som för mig är de absoluta bottennappen. Nu har jag iofs inte sett Ukrainas rep. Kanske har de åtminstone där någon rådgivare som kan bättra på deras show. Hur märkligt det än låter tycker jag nämligen inte att Moldavien har den show som når den absoluta botten. Den platsen tog Ukraina. Alltså gossarna i trikåer med uppsatta trumpeter och ett rörelseschema som överglänser det mesta i pinsamheter. Som sagt Moldavien har nu visat att de inte tänkt till. Hoppas Ukraina har gjort det.

  Tråkigt Schlagerpinglan att de inte kunde få ordning på vårt moldaviska bidrag. Känns lite som du säger att en av favvisarna nog försvann. Ger dock inte helt upp. Kanske de sätter nån rådgivare på ett snabbplan och flyger in henne/honom så hon/han kan rädda upp det hela

 7. Schlagerpinglan

  @Micke, Moldavien har ändrat en del i sin show så t.ex. häst-ridningen och annat är borta men det är likväl alltför mycket “skojigt” kvar. Jag hade föredragit ett glädjefullt nummer framför ett “skojigt” framträdande men man kan tydligen inte få precis som man vill alltid. 🙂

 1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se