Sverige Schlagerpinglan: Under fredagen så genomfördes den första repetitionen med publik inför den första deltävlingen av Melodifestivalen 2016, den som utspelar sig i Göteborg den 6:e februari.

Som vanligt så var det inte bara publiken som följde repetitionerna utan även en mängd journalister. Är ni intresserade av hur det såg ut så hittar ni rapporter och bildspel därifrån både från expressen.se och Aftonbladets Tobbe Ek. Dessutom så bjuder SVT på väldigt mycket info på svt.se/melodifestivalen, bl.a. Minut-för-minut-schema och foton från repet.

Efter repetitionerna så redovisades resultatet av en publikundersökning (gjord av Melodifestivalklubben och Poplight där 940 personer deltog) samt de nya oddsen från Unibet (för att gå direkt till final) och de var enligt följande:

Resultatet av publikundersökningen Unibets Odds
1. “Don’t worry“, Ace Wilder (39%) 1. Ace Wilder (1,15)
2. “Bada nakna“, Samir och Viktor (29%) 2. Samir & Viktor (1,30)
3. “Constellation Prize“, Robin Bengtsson (21%) 3. Robin (1,85)
4. “Rik“, Albin & Mattias (5%) 4. Albin & Mattias (4,00)
5. “Ain’t No Good“, Mimi Werner (3%) 5. Mimi (7,50)
6. “Mitt guld“, Pernilla Andersson (3%) 6. Pernilla (21,00)
(Källor: poplight.se och unibet.com)

Schlagerpinglan: Eftersom Ace Wilder och Albin & Mattias var de som gjorde störst intryck på mig efter gårdagens smyglyssning så får jag väl känna mig relativt nöjd över resultaten av dessa två läges-undersökningar. 🙂

Nu ser jag fram emot att få lyssna på lite mer av bidragen i morgon innan det är dags för live-sändingen på kvällen där man en gång för alla kan få reda på vilka bidrag man egentligen tycker förtjänar de två finalbiljetterna. 😀

Se även: “MF-Veckoschema” – “Mello-FAQ” – “Melodifestivalen 2016

Andra bloggar om:

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Melodifestivalen 2016: Snabbkoll på Göteborgs publikrep”

  1. André

    Tycker det är ganska svårtippat ikväll. Är säker på att Pernilla ANdersson kommer sist och Ace Wilder och Samir och Viktor (tyvärr) är självklara finalister. Andra chansen är dock jättesvårt att tippa. Jag gissar dock att Albin och Mattias och Robin Bengtsson blir de som lyckas. Mimi Werner är dock inte chanslös, långt ifrån. Albin och Mattias gissar jag tar sig vidare på gamla meriter och Robins låt verkar gå hem mer än Mimis. Robins 30 sekunders klipp är tex näst mest gillade klippet på Facebook, vilket jag har svårt att se som en slump. Oavsett vad blir det en kul och spännande premiär. Ha en trevlig kväll! 🙂

  2. Schlagerpinglan

    @André, Jag skulle i stort sett kunna skriva under med mitt namn under dina ord, då de i princip summerar mina egna tankar (för tillfället) inför kvällens deltävling. 😀 Jag tackar och önskar även dig en riktigt trevlig kväll, nu när det endast återstår några timmar innan MF-premiären drar igång. Spännande. 😀

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se