EstlandDen 8:e november avslöjade TV-bolaget ERR vilka 20 bidrag som kommer att tävla i “Eesti Laul 2017“, Estlands nationella uttagning av bidrag till Eurovision Song Contest 2017, men bidragen har inte släppts i den takt som de vanligtvis gör och det finns det naturligtvis en förklaring till:

Premiärspelningarna av bidragen kommer att ske under två dagar, då ett bidrag i timmen, mellan 09:00-18:00 CET (10:00-19:00 lokal tid), spelas upp i radion samt läggas ut på bl.a. ERR:s Eesti Laul-sida.

Presentationen kommer även att avslöja i vilken semifinal de respektive bidragen kommer att tävla i då första semifinalens bidrag kommer att presenteras den 8:e december medan semi-två-bidragen spelas upp den 15:e december. (Källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: Detta var ju riktigt trevliga nyheter. 🙂 Det är inte bara det att jag kan sluta försöka uppdatera min Eesti Laul-sida med länkar till bidragen – det blir två dagar fyllda av nya låtar att lyssna på. Personligen tycker jag att det är roligare att få dem utportionerade så här under dagen än att alla läggs ut samtidigt, men det är ju så klart en smaksak. 🙂

Mer om Estlands förberedelser inför ESC 2017 hittar ni här: “Estland i ESC 2017“.

Andra bloggar om: , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se