ESC2017 I går avslöjades det att det för första gången i tävlingens historia kommer att bli tre män som får uppdraget att leda ESC. De letade inte efter just den formationen men då alla tre imponerade vid auditionerna och de hade en fungerande kemi samt att det aldrig gjorts förut så blev det så.

De tre som kommer att agera programledare vid Eurovision Song Contest 2017 heter Oleksandr Skichko, Volodymyr Ostapchuk och Timur Miroshnychenko och en kort presentation av dem finns på den officiella ESC-sidan. (Källa: eurovision.tv)


Update from Kyiv: Hosts for the contest announced! (0:17 – Feb 27, 2017)

Schlagerpinglan: Min, och uppenbarligen många andras, första tanke när jag såg trion var att det inte kändes som att de riktigt förstått sin egen slogan, d.v.s. “Celebrate Diversity”, och att det därmed blev ganska komiskt… på ett tragiskt vis. Vid närmare eftertanke så tycker jag däremot att de är inne på helt rätt spår.

Om de nu hittat tre personer som fungerar bra tillsammans så vore det fel om de kände sig tvingade att byta ut någon bara för att de ska få en fin mix av andra egenheter än just de som behövs för att sköta jobbet. Om dessa tre verkligen var den bästa kombinationen, och jag ser ingen anledning till att tvivla på det, så är jag positivt inställd till valet av programledare och ser fram emot att få se dem “in action”. 😀

Eurovision Song Contest 2017 avgörs genom en semifinal den 9:e maj, en andra semifinal den 11:e maj samt en stor final den 13:e maj. Vilka 43 länder som tävlar och vilka metoder de använder sig utav för att utse sina tävlingsbidrag ser ni här medan semifinalsindelningen finns här.

Andra bloggar om: , , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


2 kommentarer till “Manlig trio leder Eurovision Song Contest 2017”

  1. Marcus

    Ingen skugga över den här trion, jag vet att i alla fall två av dem är jäkligt bra programledare och alla tre är ju rätt mycket pappa/mammagodis… men signalvärdet oroar mig. Jag hoppas EBU gör om och gör rätt, eller i alla fall hittar något sätt att balansera upp det hela.

  2. Adri

    Överlag skiter jag lite i hur det ser ut då jag ser det som en icke-fråga att det är tre män eftersom det aldrig på 62(!) år varit det 🙂 hade varit mer bekymmersamt om man såg det som ett återkommande mönster i tävlingen, men nu är så inte fallet… 🙂

    Så den enda invändningen jag egentligen hade var att det kanske inte blev så mycket “diversity” trots sin slogan! Menmen… jag hoppas de gör ett bra jobb! Kul att se att förarbetet går framåt med ESC 🙂

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se