Armenien För andra året i rad så kommer Armenien att utse sin ESC-artist genom talangshowen “Depi Evratesil“. Från de runt 100 sökande har TV-bolaget AMPTV valt ut de 20 artister, se listan nedan, som tävlar i årets upplaga och nytt för i år är att de tävlar med sina tänkta ESC-bidrag.

En av deltagarna i “Depi Evratesil 2018”:

Hasmik Shiroyan (audition inför “Depi Evratesil 2017”)

2018-säsongen består utav tre faser: kvalrundan, semifinalerna och finalen där vinnaren utses av 50/50 tittar- och internationella jury-röster och samtliga shower sänds via ARMTV Channel 1. Låtarna kommer att släppas den 15:e januariDepi Evratesils officiella Youtube-kanal medan själva uttagningen kommer att starta den 3:e februari.

De 20 deltagarna i “Depi Evratesil 2018”:

Robert Koloyan Melek
Sevak Khanaghyan Amalya Margaryan
Suren Poghosyan Tamar Kaprilian
Mher Ermenistan Lusine Mardanyan
Thom Arman Mesropyan
Zhanna Davtyan Mariam
Hayk Kasparov Kamil (Arsen Grigoryan)
Gevorg Harutyunyan Nemrut Band
Maria Sekret Alternatif Band
Hasmik Shiroyan Gata Band
(Källa: esctoday.com)

Schlagerpinglan: Så här på rak arm så säger mig startlistan inte mycket men enligt eurovision.tv så var Amalya Margaryan bakgrundssångerska 2017 för Artsvik (“Fly With Me“) (och var även med i Armeniens ESC-uttagning 2017), Tamar Kaprelian var en av medlemmarna i Genealogy (“Face The Shadow” 2015), Hasmik Shiroyan var med i Armeniens ESC-uttagning 2017 (se ovan) och Sevak Khanaghyan är en röstcoach i The Voice. Alltid lite roligare när man känner igen vissa av deltagarna, även om det kanske inte ringer någon klocka förrän någon påminner en. 😀

Mer om Armeniens förberedelser inför ESC 2018 hittar ni här: “Armenien i ESC 2018“.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se