Slovenien Under fyra dagar, från den 5:e till 8:e februari, kommer TV-bolaget RTVSLO (via radiostationen Val 202) att presentera fyra bidrag per dag av de totalt 16 som är utvalda att få tävla i “EMA 2018“.

Från semifinalen den 17:e februari går åtta bidrag (4 juryvalda och 4 tittarvalda) vidare till finalen den 24:e februari där Sloveniens bidrag i Eurovision Song Contest 2018 utses. Här nedan ser ni länkar till de fyra bidrag som presenterades den 6:e februari:

Ett av de tävlande bidragen i “EMA 2018”:

Ne zapusti me zdaj“, Nuška Drašček

Lyssna på (smakprov på) fyra av bidragen som tävlar i “EMA 2018”:

Ne, hvala!“, Lea Sirk
Pozitiva“, Anabel
Ne zapusti me zdaj“, Nuška Drašček
Blizu“, Marina Martensson

Schlagerpinglan: Precis som efter gårdagens låtpresentation så var det framför allt ett bidrag som tilltalade mig mer än de övriga och denna gång var det “Ne zapusti me zdaj” med Nuška Drašček. Även om det presenterats en del riktigt lovande bidrag så här långt så hoppas jag att de sparat det bästa till sist då vi fortfarande har halva startfältet kvar att lyssna på. 🙂

Hela startfältet (inkl. länkar till vissa återvändande artisters tidigare EMA-bidrag) hittar ni här: “EMA 2018-startfältet“.

Mer om Sloveniens förberedelser inför ESC 2018 hittar ni här: “Slovenien i ESC 2018“.

Relaterad information: Vill ni lyssna in er på bidragen i fler av de nu pågående nationella uttagningarna inför ESC 2018 så uppdateras “Lyssna på bidragen i de nationella ESC 2018-uttagningarna“-sidan regelbundet.

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se