Tjeckien Efter att Mikolas Josef, Tjeckiens representant i Eurovision Song Contest 2018, skadat sig vid de inledande repetitionerna och tvingats till ett flertal sjukhusbesök har frågetecknen angående hans deltagande och ev fortsatta rep varit många. De flesta svaren finns i den officiella ESC-sidans vidoklipp nedan:


Mikolas Josef: ‘There is more to music than flips‘” (eurovision.tv – 3:16 – May 2, 2018)

Lyssna på Tjeckiens bidrag till Eurovision Song Contest 2018:
Bidrag / Artist: “Lie To Me”, Mikolas Josef
Länkar: 1:a live-repet i Lissabonmusikvideo: Eurovision-versionlive i Rigalive i Londonlive i Tel Avivlive i Amsterdammusikvideo: originalversiontextvideoVidbir 2018-framträdandeCBA 2017-framträdande
Låtskrivare: Mikolas Josef
Se även: “Schlagerpinglans presentation av Tjeckiens ESC 2018-bidrag

Schlagerpinglan: Så om allt stämmer så ska Mikolas delta i dagens rep men koncentrera sig mer på sången än akrobatiska övningar, vilket jag i och för sig hade hoppats att han skulle ha gjort redan från början. Hur som helst så hoppas jag att han mår bra och blir helt återställd för hur man än vrider och vänder på det så är hälsan viktigare än alla tävlingar i världen. Lycka till, Mikolas! 😀

Andra bloggar om: , , ,

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se