TjeckienDet har framkommit fler uppgifter angående den nationella uttagning som TV-bolaget ČT just nu tar emot bidrag till och som är tänkt att utse Tjeckiens tävlingsbidrag i Eurovision Song Contest 2019.

Återigen kommer en internationell jury och online-röstning att utse den slutliga vinnaren och detta lär ske i slutet av januari och stå mellan minst sex bidrag. Finalbidragen kommer att släppas i början av januari då även röstningen påbörjas. Denna gång kommer även de internationella fansens röster att räknas, i form av ytterligare en internationell jury.
(Källa: ceskatelevize.cz)

Spansk version av Tjeckiens senaste ESC-bidrag:

Lie to me (Spanish Version)“, Mikolas Josef (2:50 – Jul 20, 2018)

Schlagerpinglan: Då EBU ännu inte presenterat den officiella listan över ESC 2019-deltagarländer så ser jag varje nyhet som innebär att länderna närmar sig ett val som en oerhört glädjande nyhet. Inte för att det är någon garanti i sig men ju mer ett land engagerar sig i sin uttagning, desto mindre troligt borde det vara att de funderar på att dra sig ur. 🙂

Mer om Tjeckiens förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Tjeckiens i ESC 2019“.

Relaterad information: Observera att vi närmar oss den 31:a oktober vilket är sista dagen att skicka in bidrag till Tjeckiens nationella uttagning och Portugals Festival da Canção 2019. Mer information om hur man skickar in bidrag till de olika ländernas uttagningar hittar ni här: “TV-bolag som tar emot bidrag till Eurovision Song Contest 2019“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se