SerbienEfter att TV-bolaget RTS förlängt deadline att skicka in bidrag till Serbiens nationella uttagning inför Eurovision Song Contest 2019 från den 1:a till den 15:e november så har de meddelat att de fått in 76 bidrag.

För att undvika misstankar om att tävlingen ska vara uppgjord på förhand så får uttagningskommitén till en början inte veta vilka låtskrivare eller artister som ligger bakom de olika bidragen. Inte förrän efter det första urvalet gjorts så öppnas kuverten där informationen om teamen bakom bidragen finns. Vilka som till slut väljs ut att få tävla i den serbiska uttagningen meddelas vid ett senare tillfälle. (Källa: esckaz.com)

Schlagerpinglan: Jag erkänner att jag blev lite orolig när RTS meddelade att de förlängde deadline för låtskrivare att skicka in bidrag till Serbiens ESC-uttagning men nu när det inkommit 76 bidrag så borde det väl finnas i alla fall ett bidrag som kan omvandlas till ett konkurrenskraftigt ESC-bidrag? Det kanske t.o.m. finns tillräckligt för att få ihop ett intressant final-startfält? Vi får väl se. 😀

Mer om Serbiens förberedelser inför ESC 2019 hittar ni här: “Serbien i ESC 2019“.

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se