NederländernaPrecis som esctoday.com rapporterade tidigare under dagen så framförde Duncan Laurence, den internvalda sångaren som kommer att representera Nederländerna i Eurovision Song Contest 2019, sitt tävlingsbidrag “Arcade” i TV-showen “De wereld draait door” på fredagskvällen, se nedan:

Se Duncan Laurence framföra “Arcade“ live:

Lyssna på Nederländernas bidrag till Eurovision Song Contest 2019:
Bidrag / Artist: “Arcade”, Duncan Laurence
Länkar: officiell musikvideo“DWDD”-liveorkester-version
Låtskrivare: Duncan Laurence
Se även: Duncan Laurence för Nederländerna 2019!

Schlagerpinglan: Som sagt, jag var väldigt förvånad när jag gjorde en helomvändning och märkte att jag faktiskt gillade denna låt… väldigt mycket… och inte blev det sämre av att se att artisten faktiskt kan leverera live. Har de bara en bra idé på hur det hela ska presenteras på scenen i Tel Aviv så kan nog detta bli riktigt bra. 😀

Mer om Nederländernas ESC 2019-förberedelser hittar ni här: “Nederländerna i ESC 2019

Mer från Schlagerpinglan i samma kategori:


En kommentar till “Nederländerna 2019: Se Duncan Laurence framföra “Arcade” live”

  1. Mikaela

    Yes! Det slog mig igår när jag flyttade ner Spanien till typ 5te plats efter att ha hört hur flåsig liveversionen lät: Tänk om min nya etta Nederländerna också blir sämre live? Men nej, detta var fantastiskt. Tack Pinglan.

  1. Lämna en kommentar


                 

                 

     

Musik bloggar Blogglista.se